Guide til færre smerter

Temaaften den 17. januar 2024

Har du længerevarende, kroniske eller tilbagevendende smerter, som begrænser dig i din hverdag?

Kom til temaaften om smerter med fysioterapeuterne Liat, Mads og Rasmus, og få en bedre forståelse for dine smerter samt hvilke faktorer der kan påvirke smerte.

Arrangementet er for dig, som gerne vil blive bedre til at forstå hvad smerte er, og samtidig blive klogere på hvad du selv kan gøre ved dine smerter. Du vil få konkrete værktøjer til at håndtere dine smerter, så du kan få en hverdag med færre eller ingen smerter.

På temaaftenen vil du blive præsenteret for den nyeste smertevidenskab, og hvordan bevægelse og smerte hænger sammen. Formålet er, at give dig indblik i, hvorfor du oplever smerter, og hvordan din viden omkring smerter kan hjælpe dig til en hverdag med færre smerter.

Praktisk information

Hvornår: Onsdag d. 17. januar kl. 16-19

Hvor: Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus, Rødovrevej 251, 2610 Rødovre

Arrangementet er GRATIS.

Du skal kunne komme op til 1. sal for at deltage.

 

Kontakt klinikken for tilmelding på telefon 36 41 43 19 eller mail info@rodovrefys.dk

Det sker i huset

08. april 2024

Vil du være en del af teamet?

Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus søger en selvstændig fysioterapeut (30-37 timer). Vi er en klinik med stor kundetilgang og mange nye projekter i støbeskeen. Senest har vi udvidet med åbningen af Rødovres nye, lokale træningscenter, MUVING. Nu søger vi en fysioterapeut, som vil være en del af vores team på klinikken og som ønsker at bidrage til vores fortsatte udvikling.

Læs mere

18. marts 2024

Spottede du MUVING i Rødovre Lokalnyt?

“Vi er blevet bekræftet i, at sociale fællesskaber er vigtige for folks mentale sundhed. Hvis vi kan kombinere det i et univers, hvor træningen ikke kun er fysisk, men også mentalt og socialt, har man en god cocktail” fortæller indehaver af MUVING, Lasse Voldby Creutzberg til Rødovre Lokal Nyt

Læs mere

01. marts 2024

Udvider med nyt træningscenter!

Endelig kan vi dele den gode nyhed: Teamet bag Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus udvider med nyt træningscenter! Kom med, når vi for første gang åbner dørene til MUVING mandag d. 4. marts.

Læs mere

Få direkte besked om vores arrangementer

Vi arbejder hele tiden på at give vores patienter den bedst mulige behandling og viden.

Vi inviterer dig derfor indimellem til spændende foredrag og til arrangementer, hvor du kan blive klogere på din sundhed – fysisk såvel som psykisk. Tilmeld dig her - så bliver du den første, der får besked om vores arrangementer.

Website designet og udviklet af nisted-bruun.dk

Rødovre Fysioterapi
& Sundhedshus

Rødovrevej 251
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
info@rodovrefys.dk