Bliv en del af teamet

Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus søger en selvstændig fysioterapeut (30-37 timer)Vi er en klinik med stor kundetilgang og mange nye projekter i støbeskeen. Senest har vi udvidet med åbningen af Rødovres nye, lokale træningscenter, MUVING. Nu søger vi en fysioterapeut, som vil være en del af vores team på klinikken og som ønsker at bidrage til vores fortsatte udvikling.

Vi søger dig, der:

 • Ønsker at bidrage til den gode og positive stemning på vores klinik hvor smil, arbejdsglæde og en imødekommende atmosfære vægtes højt.
 • Har lyst til at være en aktiv del af vores team, hvor man har indbyrdes respekt for hinanden, har en positiv tilgang til hverdagen og tager del i fællesskabet.
 • Brænder for fysioterapien og er motiveret for at udvikle sig fagligt.
 • Har interesse, kurser eller efteruddannelse inden for områder som manuel behandling, idrætsfysioterapi og træning. Har du andre kurser, interesser og kompetencer hører vi selvfølgelig gerne om dette.
 • Er fleksibel, ansvarsbevidst og struktureret i dit arbejde. kan påregne en alsidig hverdag med både tidlige og sene dage.

Som en del af Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus kan vi bl.a. tilbyde dig følgende:

 • Godt arbejdsmiljø og imødekommende atmosfære, fokus på medbestemmelse og trivsel i en travl hverdag.
 • En klinik i udvikling og som har fokus på høj faglighed, engagement og troværdighed.
 • Stor mulighed for medindflydelse på faglig udvikling, nye initiativer og tiltag.
 • Gode personale- og behandlerfaciliteter.
 • Alsidigt behandlerteam bestående af fysioterapeuter og studerende med bred erfaring og efteruddannelse.
 • Synlig ledelse.

Du kan læse mere om hvem vi er og hvad vi tilbyder på www.rodovrefys.dk

Kan du se dig selv som vores kommende kollega, vil vi meget gerne modtage din ansøgning og CV på info@rodovrefys.dk. Ansøgningsfrist: hurtigst muligt, vi afholder samtaler løbende. Opstart: efter aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Det sker i huset

08. april 2024

Vil du være en del af teamet?

Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus søger en selvstændig fysioterapeut (30-37 timer). Vi er en klinik med stor kundetilgang og mange nye projekter i støbeskeen. Senest har vi udvidet med åbningen af Rødovres nye, lokale træningscenter, MUVING. Nu søger vi en fysioterapeut, som vil være en del af vores team på klinikken og som ønsker at bidrage til vores fortsatte udvikling.

Læs mere

18. marts 2024

Spottede du MUVING i Rødovre Lokalnyt?

“Vi er blevet bekræftet i, at sociale fællesskaber er vigtige for folks mentale sundhed. Hvis vi kan kombinere det i et univers, hvor træningen ikke kun er fysisk, men også mentalt og socialt, har man en god cocktail” fortæller indehaver af MUVING, Lasse Voldby Creutzberg til Rødovre Lokal Nyt

Læs mere

01. marts 2024

Udvider med nyt træningscenter!

Endelig kan vi dele den gode nyhed: Teamet bag Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus udvider med nyt træningscenter! Kom med, når vi for første gang åbner dørene til MUVING mandag d. 4. marts.

Læs mere

Få direkte besked om vores arrangementer

Vi arbejder hele tiden på at give vores patienter den bedst mulige behandling og viden.

Vi inviterer dig derfor indimellem til spændende foredrag og til arrangementer, hvor du kan blive klogere på din sundhed – fysisk såvel som psykisk. Tilmeld dig her - så bliver du den første, der får besked om vores arrangementer.

Website designet og udviklet af nisted-bruun.dk

Rødovre Fysioterapi
& Sundhedshus

Rødovrevej 251
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
info@rodovrefys.dk