Podcast om MT-uddannelsen

I denne uge medvirker fysioterapeut Mikkel Mørup i podcasten 'Nysgerrig Fysioterapi'. Her fortæller han om sin oplevelse med MT-uddannelsen ved Dansk Selskab for Muskuloskeletal Fysioterapi, som både han, Mads og Christina fra Rødovre Fysioterapi & Træning i øjeblikket gennemfører.

I udsendelsen kan du høre hvilke tanker og overvejelser, der gik forud for Mikkels beslutning om at tilmelde sig kursusrækken, og naturligvis også hvilke erfaringer og refleksioner, han har gjort sig undervejs. Hør bl.a. om hvordan uddannelsen inviterer til at forholde sig nysgerrigt til egen praksis og hvilken betydning det har haft i Mikkels daglige virke.

Podcasten henvender sig primært til sundhedsfagligt interesserede, med det formål at give et større indblik ind i den fysioterapeutiske verden, men du kan også lytte med hvis du blot er nysgerrig på det fysioterapeutiske arbejde og metoder

Udsendelsen med Mikkel er andet afsnit i en serie med Dansk Selskab for Muskuloskeletal Fysioterapi. Du kan høre begge afsnit der, hvor du normalt lytter til podcasts.

 • Christina Stensvig
  Fysioterapeut

 • Mads Hjorth er fysioterapeut med speciale i træning hos R'dovre fysioterapi og sundhedshus

  Mads Hjorth
  Fysioterapeut

 • Mikkel Mørup
  Fysioterapeut

Det sker i huset

08. april 2024

Vil du være en del af teamet?

Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus søger en selvstændig fysioterapeut (30-37 timer). Vi er en klinik med stor kundetilgang og mange nye projekter i støbeskeen. Senest har vi udvidet med åbningen af Rødovres nye, lokale træningscenter, MUVING. Nu søger vi en fysioterapeut, som vil være en del af vores team på klinikken og som ønsker at bidrage til vores fortsatte udvikling.

Læs mere

18. marts 2024

Spottede du MUVING i Rødovre Lokalnyt?

“Vi er blevet bekræftet i, at sociale fællesskaber er vigtige for folks mentale sundhed. Hvis vi kan kombinere det i et univers, hvor træningen ikke kun er fysisk, men også mentalt og socialt, har man en god cocktail” fortæller indehaver af MUVING, Lasse Voldby Creutzberg til Rødovre Lokal Nyt

Læs mere

01. marts 2024

Udvider med nyt træningscenter!

Endelig kan vi dele den gode nyhed: Teamet bag Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus udvider med nyt træningscenter! Kom med, når vi for første gang åbner dørene til MUVING mandag d. 4. marts.

Læs mere

Få direkte besked om vores arrangementer

Vi arbejder hele tiden på at give vores patienter den bedst mulige behandling og viden.

Vi inviterer dig derfor indimellem til spændende foredrag og til arrangementer, hvor du kan blive klogere på din sundhed – fysisk såvel som psykisk. Tilmeld dig her - så bliver du den første, der får besked om vores arrangementer.

Website designet og udviklet af nisted-bruun.dk

Rødovre Fysioterapi
& Sundhedshus

Rødovrevej 251
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
info@rodovrefys.dk