Podcast om MT-uddannelsen

I denne uge medvirker fysioterapeut Mikkel Mørup i podcasten 'Nysgerrig Fysioterapi'. Her fortæller han om sin oplevelse med MT-uddannelsen ved Dansk Selskab for Muskuloskeletal Fysioterapi, som både han, Mads og Christina fra Rødovre Fysioterapi & Træning i øjeblikket gennemfører.

I udsendelsen kan du høre hvilke tanker og overvejelser, der gik forud for Mikkels beslutning om at tilmelde sig kursusrækken, og naturligvis også hvilke erfaringer og refleksioner, han har gjort sig undervejs. Hør bl.a. om hvordan uddannelsen inviterer til at forholde sig nysgerrigt til egen praksis og hvilken betydning det har haft i Mikkels daglige virke.

Podcasten henvender sig primært til sundhedsfagligt interesserede, med det formål at give et større indblik ind i den fysioterapeutiske verden, men du kan også lytte med hvis du blot er nysgerrig på det fysioterapeutiske arbejde og metoder

Udsendelsen med Mikkel er andet afsnit i en serie med Dansk Selskab for Muskuloskeletal Fysioterapi. Du kan høre begge afsnit der, hvor du normalt lytter til podcasts.

 • Christina Stensvig
  Fysioterapeut

 • Mads Hjorth er fysioterapeut med speciale i træning hos R'dovre fysioterapi og sundhedshus

  Mads Hjorth
  Fysioterapeut

 • Mikkel Mørup
  Fysioterapeut

Det sker i huset

01. februar 2024

Podcast om MT-uddannelsen

I denne uge kan du høre vores fysioterapeut Mikkel Mørup i podcasten 'Nysgerrig Fysioterapi'. Her fortæller han om sin oplevelse med MT-uddannelsen, som både han, Mads Hjorth og Christina Stensvig fra Rødovre Fysioterapi gennemfører i øjeblikket.

Læs mere

23. januar 2024

Vil du være en del af teamet?

Vi står midt i en stor udvidelse og har stor kundetilgang. Derfor søger vi nu en sekretær/receptionist 30 timer om ugen, som har lyst til at blive en del af holdet bag Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus. Er det mon dig, eller en du kender?

Læs mere

17. januar 2024

Temaaften: Guide til færre smerter

Kom til gratis temaaften onsdag d. 17. januar 2024 og bliv klogere på smerter! Arrangementet er for dig, som gerne vil blive bedre til at forstå hvad smerte er, og samtidig blive klogere på, hvad du selv kan gøre ved dine smerter.

Læs mere

Få direkte besked om vores arrangementer

Vi arbejder hele tiden på at give vores patienter den bedst mulige behandling og viden.

Vi inviterer dig derfor indimellem til spændende foredrag og til arrangementer, hvor du kan blive klogere på din sundhed – fysisk såvel som psykisk. Tilmeld dig her - så bliver du den første, der får besked om vores arrangementer.


Rødovre Fysioterapi
& Sundhedshus

Rødovrevej 251
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
info@rodovrefys.dk