Vi søger en sekretær 30 timer om ugen!

Rødovre Fysioterapi & Træning er et stort og moderne sundhedshus, med et team bestående af fysioterapeuter og massører. Vi har let til smil, og fokus på medbestemmelse og trivsel i en ellers travl hverdag. Vi står midt i en stor udvidelse og har stor kundetilgang. Derfor søger vi nu en sekretær/receptionist, der har lyst til at være en del af holdet 30 timer om ugen.

Dine arbejdsopgaver og funktion i huset vil primært bestå af følgende:

  • Være klinikkens ansigt udadtil i receptionen.
  • Betjene vores kunder i øjenhøjde, med smil og godt humør.
  • Besvare telefon og mail for tidsbestilling og andre henvendelser.
  • Samarbejde med klinikkens øvrige sekretærer og behandlere om booking af tider mm.

Du skal som person:

  • Være smilende, udadvendt og serviceminded.
  • Kunne lide at have travlt uden at miste overblikket.
  • Kunne tænke dig at være en del af et stort team, hvor medbestemmelse og trivsel vægtes højt, men hvor der også følger et stort ansvar med din funktion.

Arbejdstid mandag-fredag, morgen, formiddag og eftermiddag må forventes. Løn, opstart mm. aftales individuelt ved en eventuel samtale.

Hvis du synes ovenstående lyder spændende, eller har spørgsmål til stillingen, så send os endelig en ansøgning på info@rodovrefys.dk

Du kan læse mere om klinikken her på siden og på vores sociale medier på Facebook og Instagram.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Team Rødovre Fysioterapi & Træning

Det sker i huset

01. februar 2024

Podcast om MT-uddannelsen

I denne uge kan du høre vores fysioterapeut Mikkel Mørup i podcasten 'Nysgerrig Fysioterapi'. Her fortæller han om sin oplevelse med MT-uddannelsen, som både han, Mads Hjorth og Christina Stensvig fra Rødovre Fysioterapi gennemfører i øjeblikket.

Læs mere

23. januar 2024

Vil du være en del af teamet?

Vi står midt i en stor udvidelse og har stor kundetilgang. Derfor søger vi nu en sekretær/receptionist 30 timer om ugen, som har lyst til at blive en del af holdet bag Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus. Er det mon dig, eller en du kender?

Læs mere

17. januar 2024

Temaaften: Guide til færre smerter

Kom til gratis temaaften onsdag d. 17. januar 2024 og bliv klogere på smerter! Arrangementet er for dig, som gerne vil blive bedre til at forstå hvad smerte er, og samtidig blive klogere på, hvad du selv kan gøre ved dine smerter.

Læs mere

Få direkte besked om vores arrangementer

Vi arbejder hele tiden på at give vores patienter den bedst mulige behandling og viden.

Vi inviterer dig derfor indimellem til spændende foredrag og til arrangementer, hvor du kan blive klogere på din sundhed – fysisk såvel som psykisk. Tilmeld dig her - så bliver du den første, der får besked om vores arrangementer.


Rødovre Fysioterapi
& Sundhedshus

Rødovrevej 251
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
info@rodovrefys.dk