FYSAKUT.DK når du har Akut brug for en fysioterpeut - egenbetaling

FYSAKUT.DK

Drop ventetiden!

FYSAKUT.DK er til dig, som har behov for at komme til behandling hos en fysioterapeut hurtigst muligt og uden lægehenvisning.

Kort ventetid

Hos FYSAKUT.DK tilbyder vi meget kort ventetid, oftest kan du få en tid samme dag du ringe eller dagen efter.


Autoriserede fysioterapeuter

Behandlingen varetages af Jesper Bahne, Rasmus Håkansson og Liat Svanholm, som er autoriserede fysioterapeuter med flere års erfaring og videreuddannelse. Vi bestræber os altid på, at give dig den bedst mulige behandling og vejledning.


Ikke overenskomst med den offentlige sygesikring

FYSAKUT har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring. Prisen er derfor den samme hvad enten du har en henvisning fra din læge eller ej.


Historien bag FYSAKUT

Vi har hos Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus valgt at lave en akutafdeling på klinikken.


Øget behov for akutte tider

Vi oplever en stigende efterspørgsel efter akutte tider til fysioterapeutisk undersøgelse og behandling, og det vil vi gerne imødekomme på klinikken.

Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus har fra regionens side en tildelt grænse for, hvor mange fysioterapeuter vi må være, og derved hvor mange fysioterapeuter der må behandle lægehenviste patienter. Dette gør at vi til tider ikke har kapacitet til at tilbyde akut behandling af lægehenviste patienter.


Andre tilskudsordninger

Hvis du går til behandling hos FYSAKUT.DK får du ikke tilskud fra den offentlige sygesikring. Til gengæld yder sygeforsikringen Danmark tilskud, og derudover dækker mange sundhedsforsikringer helt eller delvist dine behandlingsomkostninger.


Du er meget velkommen til at tage kontakt til os ved spørgsmål.

Teamet i FYSAKUT.DK

 • Helena Bendtsen
  Fysioterapeut og osteopatstuderende

 • Jesper Storm Tønder Bahne er fysioterapeut hos Rødovre fysioterapi og sundhedshus

  Jesper Storm Tønder Bahne
  Fysioterapeut

 • Liat Svanholm er fysioterapeut hos Rødovre fysioterapi og sundhedshus

  Liat Svanholm
  Fysioterapeut

 • Rasmus Håkansson er fysioterapeut med speciale i manuel behandling og træning hos Rødovre fysioterapi og sundhedshus

  Rasmus Håkansson
  Fysioterapeut (DIP. MT)

Hold dig opdateret

09. marts 2023

Temaaften - Guide til færre smerter

Kom til temaaften d. 15/3 og bliv klogere på smerter! Arrangementet er for dig, som gerne vil blive bedre til at forstå hvad smerte er, og samtidig blive klogere på, hvad du selv kan gøre ved dine smerter.

Læs mere

28. februar 2023

Samarbejde med Avarta fortsætter i 2023

Rødovre Fysioterapi og Sundhedshus og Boldklubben Avarta fortsætter det professionelle samarbejde i 2023. Samarbejdet består af behandling og genoptræning af spillerne i Avarta Vi glæder os til samarbejdet, og vil gøre vores ypperste for at skabe gode rammer for en stærk sæson for klubben!

01. februar 2023

15 års jubilæum

I dag er det 15 år siden, at Lasse overtog Rødovre Fysioterapi og Sundhedshus. Det fejrer vi med kaffe og kage til alle. Der er sket rigtig meget på de 15 år, for os der kender Lasse ved jo, at han aldrig sidder stille – han er altid fuld af ideer og ønsker til udvikling til glæde for husets medarbejdere, patienter og brugere.

Få direkte besked om vores arrangementer

Vi arbejder hele tiden på at give vores patienter den bedst mulige behandling og viden.

Vi inviterer dig derfor indimellem til spændende foredrag og til arrangementer, hvor du kan blive klogere på din sundhed – fysisk såvel som psykisk. Tilmeld dig her - så bliver du den første, der får besked om vores arrangementer.


Rødovre Fysioterapi
& Sundhedshus

Rødovrevej 251
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
info@rodovrefys.dk