FYSAKUT.DK når du har Akut brug for en fysioterpeut - egenbetaling

FYSAKUT.DK

Drop ventetiden!

FYSAKUT.DK er til dig, som har behov for at komme til behandling hos en fysioterapeut hurtigst muligt og uden lægehenvisning.

Kort ventetid

Hos FYSAKUT.DK tilbyder vi meget kort ventetid, oftest kan du få en tid samme dag du ringe eller dagen efter.


Autoriserede fysioterapeuter

Behandlingen varetages af Jesper Bahne, Rasmus Håkansson og Liat Svanholm, som er autoriserede fysioterapeuter med flere års erfaring og videreuddannelse. Vi bestræber os altid på, at give dig den bedst mulige behandling og vejledning.


Ikke overenskomst med den offentlige sygesikring

FYSAKUT har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring. Prisen er derfor den samme hvad enten du har en henvisning fra din læge eller ej.


Historien bag FYSAKUT

Vi har hos Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus valgt at lave en akutafdeling på klinikken.


Øget behov for akutte tider

Vi oplever en stigende efterspørgsel efter akutte tider til fysioterapeutisk undersøgelse og behandling, og det vil vi gerne imødekomme på klinikken.

Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus har fra regionens side en tildelt grænse for, hvor mange fysioterapeuter vi må være, og derved hvor mange fysioterapeuter der må behandle lægehenviste patienter. Dette gør at vi til tider ikke har kapacitet til at tilbyde akut behandling af lægehenviste patienter.


Andre tilskudsordninger

Hvis du går til behandling hos FYSAKUT.DK får du ikke tilskud fra den offentlige sygesikring. Til gengæld yder sygeforsikringen Danmark tilskud, og derudover dækker mange sundhedsforsikringer helt eller delvist dine behandlingsomkostninger.


Du er meget velkommen til at tage kontakt til os ved spørgsmål.

Teamet i FYSAKUT.DK

 • Jesper Storm Tønder Bahne er fysioterapeut hos Rødovre fysioterapi og sundhedshus

  Jesper Storm Tønder Bahne
  Fysioterapeut

 • Liat Svanholm er fysioterapeut hos Rødovre fysioterapi og sundhedshus

  Liat Svanholm
  Fysioterapeut

 • Rasmus Håkansson er fysioterapeut med speciale i manuel behandling og træning hos Rødovre fysioterapi og sundhedshus

  Rasmus Håkansson
  Fysioterapeut (DIP. MT)

Det sker i huset

18. september 2023

94 års fødselsdag

I sidste uge fejrede vi Bente, som netop er blevet 94 år! Bente elsker at sjippe og var ikke tilfreds med det sjippetov vi havde på klinikken, derfor havde vi i anledning af hendes fødselsdag, selvfølgelig sørget for et nyt. Vi er stolte af Bente, hun sjipper derudad og er altid klar når vores fysioterapeut Ólöf udfordrer hende.

04. september 2023

Baby- og børnemotorikhold starter i denne uge

Vores baby- og børnemotorikhold starter også op i denne uge! Vi tilbyder Babymotorikhold i aldersgrupperne 2-5 mdr. og 5-10 mdr. Vi tilbyder også Børnemotorikhold i aldersgrupperne 1-2 år og 3-4 år. Vores fysioterapeuter Laura Mistet og Ólöf Inga Óladóttir glæder sig meget til at byde jer velkommen!

24. august 2023

Nyhed: Motorikland - fokus på gravide, babyer, børn & unge

Vi er stolte over at kunne præsentere vores nyeste tiltag; Motorikland. Her har vi samlet vores ekspertise i form af specialiserede fysioterapeuter med særligt fokus på skræddersyet fysioterapi og træning til gravide, babyer og børn/unge for at fremme optimal udvikling og trivsel. Læs mere under menupunktet: Motorikland.

Få direkte besked om vores arrangementer

Vi arbejder hele tiden på at give vores patienter den bedst mulige behandling og viden.

Vi inviterer dig derfor indimellem til spændende foredrag og til arrangementer, hvor du kan blive klogere på din sundhed – fysisk såvel som psykisk. Tilmeld dig her - så bliver du den første, der får besked om vores arrangementer.


Rødovre Fysioterapi
& Sundhedshus

Rødovrevej 251
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
info@rodovrefys.dk