FYSAKUT.DK når du har Akut brug for en fysioterpeut - egenbetaling

FYSAKUT.DK

Drop ventetiden!

FYSAKUT.DK er til dig, som har behov for at komme til behandling hos en fysioterapeut hurtigst muligt og uden lægehenvisning.

Kort ventetid

Hos FYSAKUT.DK tilbyder vi meget kort ventetid, oftest kan du få en tid samme dag du ringe eller dagen efter.


Autoriserede fysioterapeuter

Behandlingen varetages af Jesper Bahne, Rasmus Håkansson og Liat Svanholm, som er autoriserede fysioterapeuter med flere års erfaring og videreuddannelse. Vi bestræber os altid på, at give dig den bedst mulige behandling og vejledning.


Ikke overenskomst med den offentlige sygesikring

FYSAKUT har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring. Prisen er derfor den samme hvad enten du har en henvisning fra din læge eller ej.


Historien bag FYSAKUT

Vi har hos Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus valgt at lave en akutafdeling på klinikken.


Øget behov for akutte tider

Vi oplever en stigende efterspørgsel efter akutte tider til fysioterapeutisk undersøgelse og behandling, og det vil vi gerne imødekomme på klinikken.

Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus har fra regionens side en tildelt grænse for, hvor mange fysioterapeuter vi må være, og derved hvor mange fysioterapeuter der må behandle lægehenviste patienter. Dette gør at vi til tider ikke har kapacitet til at tilbyde akut behandling af lægehenviste patienter.


Andre tilskudsordninger

Hvis du går til behandling hos FYSAKUT.DK får du ikke tilskud fra den offentlige sygesikring. Til gengæld yder sygeforsikringen Danmark tilskud, og derudover dækker mange sundhedsforsikringer helt eller delvist dine behandlingsomkostninger.


Du er meget velkommen til at tage kontakt til os ved spørgsmål.

Teamet i FYSAKUT.DK

 • Rasmus Håkansson er fysioterapeut med speciale i manuel behandling og træning hos Rødovre fysioterapi og sundhedshus

  Rasmus Håkansson
  Fysioterapeut (DIP. MT)

 • Jesper Storm Tønder Bahne er fysioterapeut hos Rødovre fysioterapi og sundhedshus

  Jesper Storm Tønder Bahne
  Fysioterapeut

 • Liat Svanholm er fysioterapeut hos Rødovre fysioterapi og sundhedshus

  Liat Svanholm
  Fysioterapeut

Det sker i huset

08. april 2024

Vil du være en del af teamet?

Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus søger en selvstændig fysioterapeut (30-37 timer). Vi er en klinik med stor kundetilgang og mange nye projekter i støbeskeen. Senest har vi udvidet med åbningen af Rødovres nye, lokale træningscenter, MUVING. Nu søger vi en fysioterapeut, som vil være en del af vores team på klinikken og som ønsker at bidrage til vores fortsatte udvikling.

Læs mere

18. marts 2024

Spottede du MUVING i Rødovre Lokalnyt?

“Vi er blevet bekræftet i, at sociale fællesskaber er vigtige for folks mentale sundhed. Hvis vi kan kombinere det i et univers, hvor træningen ikke kun er fysisk, men også mentalt og socialt, har man en god cocktail” fortæller indehaver af MUVING, Lasse Voldby Creutzberg til Rødovre Lokal Nyt

Læs mere

01. marts 2024

Udvider med nyt træningscenter!

Endelig kan vi dele den gode nyhed: Teamet bag Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus udvider med nyt træningscenter! Kom med, når vi for første gang åbner dørene til MUVING mandag d. 4. marts.

Læs mere

Få direkte besked om vores arrangementer

Vi arbejder hele tiden på at give vores patienter den bedst mulige behandling og viden.

Vi inviterer dig derfor indimellem til spændende foredrag og til arrangementer, hvor du kan blive klogere på din sundhed – fysisk såvel som psykisk. Tilmeld dig her - så bliver du den første, der får besked om vores arrangementer.

Website designet og udviklet af nisted-bruun.dk

Rødovre Fysioterapi
& Sundhedshus

Rødovrevej 251
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
info@rodovrefys.dk