Hos Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus tager vi os af dine smerter i hele kroppen

Smerter

Vi tager os af alle former for smerteproblematikker

Vi er specialiserede i at behandle patienter med længerevarende eller tilbagevendende smerter - med udgangspunkt i den nyeste forskning inden for smertevidenskab. Uanset hvor i kroppen dine smerter er lokaliseret, uanset hvilken diagnose eller forklaring du har fået på dine smerter, og uanset hvor meget smerterne begrænser dig i dagligdagen, står vi klar til at hjælpe dig med dine udfordringer.

Et behandlingsforløb vil bl.a. indebære, at du bliver undervist i den nyeste smertevidenskab, således at du fremadrettet selv vil være i stand til selv at tage vare på dine smerter. Vi vil hjælpe dig med at identificere hvilke faktorer der påvirker dine smerter, og i fællesskab med dig udarbejde en meningsfuld behandlingsstrategi samt et mål, som ALTID er tilpasset din specifikke smerteproblematik, dine ressourcer og dine muligheder.


Hvornår er det relevant at kontakte os?

 • Smerter fra kroppen over en længere periode
 • Tilbagevendende smerter fra et bestemt eller flere områder
 • En begrænset hverdag på grund af smerter
 • Pause eller stop fra dagligdagsaktiviteter, sport mm. grundet smerter

Vi tilbyder alle vores patienter en grundig konsultation af 1,5 times varighed inden opstart af forløb. Vi ønsker at skræddersy det bedste behandlingsforløb til dig, og det vil derfor udelukkende tage udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Gennem behandlingen ønsker vi at give dig redskaber til, at du selvstændigt kan håndtere smerter resten af dit liv, give dig hensigtsmæssige strategier til at blive mindre begrænset af dine smerter i hverdagen, samt give dig en stærk og modstandsdygtig krop gennem træning og øvelser.

Det overordnede formål for os er, at du gennem behandlingen skal genvinde kontrollen, og i højere grad bliver i stand til at styre dine smerter, så du ikke længere skal føle dig begrænset i hverdagen!

Dette får du gennem et forløb hos os

 • En større forståelse for dine smerter, som vil give dig en mindre smertepræget hverdag
 • Konkrete redskaber og værktøjer til at håndtere dine smerter i dagligdagen på egen hånd
 • Tryghed omkring dine smerter, så du ikke længere skal være begrænset af dine smerter i hverdagen og dermed genoptage en aktiv hverdag
 • Forbedret livskvalitet

Dit forløb hos Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus varetages af fysioterapeuterne Mads Hjorth, Rasmus Håkansson og Liat Svanholm.

Vores team

 • Rasmus Håkansson er fysioterapeut med speciale i manuel behandling og træning hos Rødovre fysioterapi og sundhedshus

  Rasmus Håkansson
  Fysioterapeut (DIP. MT)

 • Liat Svanholm er fysioterapeut hos Rødovre fysioterapi og sundhedshus

  Liat Svanholm
  Fysioterapeut

 • Mads Hjorth er fysioterapeut med speciale i træning hos R'dovre fysioterapi og sundhedshus

  Mads Hjorth
  Fysioterapeut

Det sker i huset

08. april 2024

Vil du være en del af teamet?

Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus søger en selvstændig fysioterapeut (30-37 timer). Vi er en klinik med stor kundetilgang og mange nye projekter i støbeskeen. Senest har vi udvidet med åbningen af Rødovres nye, lokale træningscenter, MUVING. Nu søger vi en fysioterapeut, som vil være en del af vores team på klinikken og som ønsker at bidrage til vores fortsatte udvikling.

Læs mere

18. marts 2024

Spottede du MUVING i Rødovre Lokalnyt?

“Vi er blevet bekræftet i, at sociale fællesskaber er vigtige for folks mentale sundhed. Hvis vi kan kombinere det i et univers, hvor træningen ikke kun er fysisk, men også mentalt og socialt, har man en god cocktail” fortæller indehaver af MUVING, Lasse Voldby Creutzberg til Rødovre Lokal Nyt

Læs mere

01. marts 2024

Udvider med nyt træningscenter!

Endelig kan vi dele den gode nyhed: Teamet bag Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus udvider med nyt træningscenter! Kom med, når vi for første gang åbner dørene til MUVING mandag d. 4. marts.

Læs mere

Få direkte besked om vores arrangementer

Vi arbejder hele tiden på at give vores patienter den bedst mulige behandling og viden.

Vi inviterer dig derfor indimellem til spændende foredrag og til arrangementer, hvor du kan blive klogere på din sundhed – fysisk såvel som psykisk. Tilmeld dig her - så bliver du den første, der får besked om vores arrangementer.

Website designet og udviklet af nisted-bruun.dk

Rødovre Fysioterapi
& Sundhedshus

Rødovrevej 251
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
info@rodovrefys.dk