Fokuseret shockwave behandling
til erektil dysfunktion

Det tabubelagte problem hos mænd er stort. Over 50% af mænd over 60 år har i større eller mindre grad rejsningsproblemer. Især blandt mænd med lavt blodtryk og diabetes vurderes tallet at være langt større.

Viagra og andre potensfremmende medikamenter har tidligere budt sig ind som en af flere mulige løsninger. En mulig længerevarende effekt findes et andet sted for mange mænds vedkommende.

ESWT impotens behandling

Hos Rødovre Fysioterapi behandler vi erektil dysfunktion med fokuseret shockwave (ESWT). Shockwave bruges som værktøj til at starte processen angiogenese, hvor der dannes nye blodkar fra de eksisterende, for at øge blodstrømmen i og omkring penis.

Behandlingen tilføres 4 forskellige steder på og omkring penis med et shockwave apparat. Man behandler på højre og venstre crura, samt distalt og centralt på penisskaftet. Behandlingen tager typisk 10-15 minutter – behandlingen er non-invasiv og uden utilsigtede bivirkninger.

Behandlingen tager altid afsæt i en indledende samtale, med henblik på at afklare omfanget af problemet og forventningsafstemme det videre forløb.

Hvor mange behandlinger skal man have for at få en effekt? 

De fleste oplever en rigtig god effekt af 4-6 behandlinger. Har problematikken været over flere år, skal der nogle gange flere behandlinger til. Dette vil fysioterapeuten vurdere i den indledende samtale, hvortil der afsættes 60 min til undersøgelse og behandling.

Hvad koster en behandling?

Første behandling kr. 1200,-

Efterfølgende behandlinger kr. 1000,-

Behandlingen varetages af fysioterapeut Jesper Bahne, der er specialiseret indenfor behandling af erektil dysfunktion med ESWT og en faglig interesse for mænds helbred generelt.

Det sker i huset

08. april 2024

Vil du være en del af teamet?

Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus søger en selvstændig fysioterapeut (30-37 timer). Vi er en klinik med stor kundetilgang og mange nye projekter i støbeskeen. Senest har vi udvidet med åbningen af Rødovres nye, lokale træningscenter, MUVING. Nu søger vi en fysioterapeut, som vil være en del af vores team på klinikken og som ønsker at bidrage til vores fortsatte udvikling.

Læs mere

18. marts 2024

Spottede du MUVING i Rødovre Lokalnyt?

“Vi er blevet bekræftet i, at sociale fællesskaber er vigtige for folks mentale sundhed. Hvis vi kan kombinere det i et univers, hvor træningen ikke kun er fysisk, men også mentalt og socialt, har man en god cocktail” fortæller indehaver af MUVING, Lasse Voldby Creutzberg til Rødovre Lokal Nyt

Læs mere

01. marts 2024

Udvider med nyt træningscenter!

Endelig kan vi dele den gode nyhed: Teamet bag Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus udvider med nyt træningscenter! Kom med, når vi for første gang åbner dørene til MUVING mandag d. 4. marts.

Læs mere

Få direkte besked om vores arrangementer

Vi arbejder hele tiden på at give vores patienter den bedst mulige behandling og viden.

Vi inviterer dig derfor indimellem til spændende foredrag og til arrangementer, hvor du kan blive klogere på din sundhed – fysisk såvel som psykisk. Tilmeld dig her - så bliver du den første, der får besked om vores arrangementer.

Website designet og udviklet af nisted-bruun.dk

Rødovre Fysioterapi
& Sundhedshus

Rødovrevej 251
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
info@rodovrefys.dk