Fokuseret shockwave behandling
til erektil dysfunktion

Det tabubelagte problem hos mænd er stort. Over 50% af mænd over 60 år har i større eller mindre grad rejsningsproblemer. Især blandt mænd med lavt blodtryk og diabetes vurderes tallet at være langt større.

Viagra og andre potensfremmende medikamenter har tidligere budt sig ind som en af flere mulige løsninger. En mulig længerevarende effekt findes et andet sted for mange mænds vedkommende.

ESWT impotens behandling

Hos Rødovre Fysioterapi behandler vi erektil dysfunktion med fokuseret shockwave (ESWT). Shockwave bruges som værktøj til at starte processen angiogenese, hvor der dannes nye blodkar fra de eksisterende, for at øge blodstrømmen i og omkring penis.

Behandlingen tilføres 4 forskellige steder på og omkring penis med et shockwave apparat. Man behandler på højre og venstre crura, samt distalt og centralt på penisskaftet. Behandlingen tager typisk 10-15 minutter – behandlingen er non-invasiv og uden utilsigtede bivirkninger.

Behandlingen tager altid afsæt i en indledende samtale, med henblik på at afklare omfanget af problemet og forventningsafstemme det videre forløb.

Hvor mange behandlinger skal man have for at få en effekt? 

De fleste oplever en rigtig god effekt af 4-6 behandlinger. Har problematikken været over flere år, skal der nogle gange flere behandlinger til. Dette vil fysioterapeuten vurdere i den indledende samtale, hvortil der afsættes 60 min til undersøgelse og behandling.

Hvad koster en behandling?

Første behandling kr. 1200,-

Efterfølgende behandlinger kr. 1000,-

Behandlingen varetages af fysioterapeut Jesper Bahne, der er specialiseret indenfor behandling af erektil dysfunktion med ESWT og en faglig interesse for mænds helbred generelt.

Det sker i huset

01. februar 2024

Podcast om MT-uddannelsen

I denne uge kan du høre vores fysioterapeut Mikkel Mørup i podcasten 'Nysgerrig Fysioterapi'. Her fortæller han om sin oplevelse med MT-uddannelsen, som både han, Mads Hjorth og Christina Stensvig fra Rødovre Fysioterapi gennemfører i øjeblikket.

Læs mere

23. januar 2024

Vil du være en del af teamet?

Vi står midt i en stor udvidelse og har stor kundetilgang. Derfor søger vi nu en sekretær/receptionist 30 timer om ugen, som har lyst til at blive en del af holdet bag Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus. Er det mon dig, eller en du kender?

Læs mere

17. januar 2024

Temaaften: Guide til færre smerter

Kom til gratis temaaften onsdag d. 17. januar 2024 og bliv klogere på smerter! Arrangementet er for dig, som gerne vil blive bedre til at forstå hvad smerte er, og samtidig blive klogere på, hvad du selv kan gøre ved dine smerter.

Læs mere

Få direkte besked om vores arrangementer

Vi arbejder hele tiden på at give vores patienter den bedst mulige behandling og viden.

Vi inviterer dig derfor indimellem til spændende foredrag og til arrangementer, hvor du kan blive klogere på din sundhed – fysisk såvel som psykisk. Tilmeld dig her - så bliver du den første, der får besked om vores arrangementer.


Rødovre Fysioterapi
& Sundhedshus

Rødovrevej 251
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
info@rodovrefys.dk