transport og parkering ved Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus - kom nemt omkring

Transport og parkering

Parkering

Klinikken er placeret centralt i Rødovre. Vi har gode parkerings- og adgangsforhold med bl.a. to handicappladser tæt på vores hoveddør. Der er gratis parkering uden tidsbegrænsning i hele området.


Offentlig transport

Du kan nemt komme til os med bus eller tog. Du kan tage bus 9A, 132 og 142 til stoppestedet Jyllingevej (Rødovrevej), som ligger mindre end 2 minutters gang væk fra klinikken.

Jyllingevej St. ligger 1 km fra klinikken, og der er ligeledes busforbindelser fra metrostationerne Vanløse St. og Flintholm st. 

Du kan altid benytte rejseplanen, når du skal planlægge din tur til klinikken.


Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus har fokus på de fysiske adgangsforhold og har niveaufri adgang til alle faciliteter

Hold dig opdateret

09. marts 2023

Temaaften - Guide til færre smerter

Kom til temaaften d. 15/3 og bliv klogere på smerter! Arrangementet er for dig, som gerne vil blive bedre til at forstå hvad smerte er, og samtidig blive klogere på, hvad du selv kan gøre ved dine smerter.

Læs mere

28. februar 2023

Samarbejde med Avarta fortsætter i 2023

Rødovre Fysioterapi og Sundhedshus og Boldklubben Avarta fortsætter det professionelle samarbejde i 2023. Samarbejdet består af behandling og genoptræning af spillerne i Avarta Vi glæder os til samarbejdet, og vil gøre vores ypperste for at skabe gode rammer for en stærk sæson for klubben!

01. februar 2023

15 års jubilæum

I dag er det 15 år siden, at Lasse overtog Rødovre Fysioterapi og Sundhedshus. Det fejrer vi med kaffe og kage til alle. Der er sket rigtig meget på de 15 år, for os der kender Lasse ved jo, at han aldrig sidder stille – han er altid fuld af ideer og ønsker til udvikling til glæde for husets medarbejdere, patienter og brugere.

Få direkte besked om vores arrangementer

Vi arbejder hele tiden på at give vores patienter den bedst mulige behandling og viden.

Vi inviterer dig derfor indimellem til spændende foredrag og til arrangementer, hvor du kan blive klogere på din sundhed – fysisk såvel som psykisk. Tilmeld dig her - så bliver du den første, der får besked om vores arrangementer.


Rødovre Fysioterapi
& Sundhedshus

Rødovrevej 251
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
info@rodovrefys.dk