transport og parkering ved Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus - kom nemt omkring

Transport og parkering

Parkering

Klinikken er placeret centralt i Rødovre. Vi har gode parkerings- og adgangsforhold med bl.a. to handicappladser tæt på vores hoveddør. Der er gratis parkering uden tidsbegrænsning i hele området.


Offentlig transport

Du kan nemt komme til os med bus eller tog. Du kan tage bus 9A, 132 og 142 til stoppestedet Jyllingevej (Rødovrevej), som ligger mindre end 2 minutters gang væk fra klinikken.

Jyllingevej St. ligger 1 km fra klinikken, og der er ligeledes busforbindelser fra metrostationerne Vanløse St. og Flintholm st. 

Du kan altid benytte rejseplanen, når du skal planlægge din tur til klinikken.


Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus har fokus på de fysiske adgangsforhold og har niveaufri adgang til alle faciliteter

Det sker i huset

18. september 2023

94 års fødselsdag

I sidste uge fejrede vi Bente, som netop er blevet 94 år! Bente elsker at sjippe og var ikke tilfreds med det sjippetov vi havde på klinikken, derfor havde vi i anledning af hendes fødselsdag, selvfølgelig sørget for et nyt. Vi er stolte af Bente, hun sjipper derudad og er altid klar når vores fysioterapeut Ólöf udfordrer hende.

04. september 2023

Baby- og børnemotorikhold starter i denne uge

Vores baby- og børnemotorikhold starter også op i denne uge! Vi tilbyder Babymotorikhold i aldersgrupperne 2-5 mdr. og 5-10 mdr. Vi tilbyder også Børnemotorikhold i aldersgrupperne 1-2 år og 3-4 år. Vores fysioterapeuter Laura Mistet og Ólöf Inga Óladóttir glæder sig meget til at byde jer velkommen!

24. august 2023

Nyhed: Motorikland - fokus på gravide, babyer, børn & unge

Vi er stolte over at kunne præsentere vores nyeste tiltag; Motorikland. Her har vi samlet vores ekspertise i form af specialiserede fysioterapeuter med særligt fokus på skræddersyet fysioterapi og træning til gravide, babyer og børn/unge for at fremme optimal udvikling og trivsel. Læs mere under menupunktet: Motorikland.

Få direkte besked om vores arrangementer

Vi arbejder hele tiden på at give vores patienter den bedst mulige behandling og viden.

Vi inviterer dig derfor indimellem til spændende foredrag og til arrangementer, hvor du kan blive klogere på din sundhed – fysisk såvel som psykisk. Tilmeld dig her - så bliver du den første, der får besked om vores arrangementer.


Rødovre Fysioterapi
& Sundhedshus

Rødovrevej 251
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
info@rodovrefys.dk