Transport og parkering

Parkering

Klinikken er placeret centralt i Rødovre. Vi har gode parkerings- og adgangsforhold med bl.a. to handicappladser tæt på vores hoveddør. Der er gratis parkering uden tidsbegrænsning i hele området.


Offentlig transport

Du kan nemt komme til os med bus eller tog. Du kan tage bus 9A, 132 og 142 til stoppestedet Jyllingevej (Rødovrevej), som ligger mindre end 2 minutters gang væk fra klinikken.

Jyllingevej St. ligger 1 km fra klinikken, og der er ligeledes busforbindelser fra metrostationerne Vanløse St. og Flintholm st. 

Du kan altid benytte rejseplanen, når du skal planlægge din tur til klinikken.


Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus har fokus på de fysiske adgangsforhold og har niveaufri adgang til alle faciliteter

Det sker i huset

08. april 2024

Vil du være en del af teamet?

Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus søger en selvstændig fysioterapeut (30-37 timer). Vi er en klinik med stor kundetilgang og mange nye projekter i støbeskeen. Senest har vi udvidet med åbningen af Rødovres nye, lokale træningscenter, MUVING. Nu søger vi en fysioterapeut, som vil være en del af vores team på klinikken og som ønsker at bidrage til vores fortsatte udvikling.

Læs mere

18. marts 2024

Spottede du MUVING i Rødovre Lokalnyt?

“Vi er blevet bekræftet i, at sociale fællesskaber er vigtige for folks mentale sundhed. Hvis vi kan kombinere det i et univers, hvor træningen ikke kun er fysisk, men også mentalt og socialt, har man en god cocktail” fortæller indehaver af MUVING, Lasse Voldby Creutzberg til Rødovre Lokal Nyt

Læs mere

01. marts 2024

Udvider med nyt træningscenter!

Endelig kan vi dele den gode nyhed: Teamet bag Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus udvider med nyt træningscenter! Kom med, når vi for første gang åbner dørene til MUVING mandag d. 4. marts.

Læs mere

Få direkte besked om vores arrangementer

Vi arbejder hele tiden på at give vores patienter den bedst mulige behandling og viden.

Vi inviterer dig derfor indimellem til spændende foredrag og til arrangementer, hvor du kan blive klogere på din sundhed – fysisk såvel som psykisk. Tilmeld dig her - så bliver du den første, der får besked om vores arrangementer.

Website designet og udviklet af nisted-bruun.dk

Rødovre Fysioterapi
& Sundhedshus

Rødovrevej 251
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
info@rodovrefys.dk