Ældrehold (styrke- balance)

Er du over 65 år og oplever du at have problemer med balancen?

På vores ældre balancehold kan du træne og øge din balance, styrke dine ben samt forbedre din reaktionsevne, således at din gangfunktion bliver mere sikker og du forebygger fald. Træningen er altid superviseret af en fysioterapeut, hvor du i de første 30 minutter udfører fælles-balanceøvelser ved en gangbarre, som du trygt kan støtte dig til. I de resterende 30 minutter laver du styrkegivende øvelser efter et individuelt tilrettelagt træningsprogram, som tager udgangspunkt i de muskelgrupper du har behov for at styrke.

Har du gangredskab og svært ved forflytninger, hjælper fysioterapeuten dig rundt i træningssalen og instruerer dig i øvelserne, så du får mest ud af din træning. På holdet lægges der vægt på sikkerhed og en god stemning i blandt deltagerne. 

Fysioterapeut Kris varetager holdet

Det sker i huset

08. april 2024

Vil du være en del af teamet?

Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus søger en selvstændig fysioterapeut (30-37 timer). Vi er en klinik med stor kundetilgang og mange nye projekter i støbeskeen. Senest har vi udvidet med åbningen af Rødovres nye, lokale træningscenter, MUVING. Nu søger vi en fysioterapeut, som vil være en del af vores team på klinikken og som ønsker at bidrage til vores fortsatte udvikling.

Læs mere

18. marts 2024

Spottede du MUVING i Rødovre Lokalnyt?

“Vi er blevet bekræftet i, at sociale fællesskaber er vigtige for folks mentale sundhed. Hvis vi kan kombinere det i et univers, hvor træningen ikke kun er fysisk, men også mentalt og socialt, har man en god cocktail” fortæller indehaver af MUVING, Lasse Voldby Creutzberg til Rødovre Lokal Nyt

Læs mere

01. marts 2024

Udvider med nyt træningscenter!

Endelig kan vi dele den gode nyhed: Teamet bag Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus udvider med nyt træningscenter! Kom med, når vi for første gang åbner dørene til MUVING mandag d. 4. marts.

Læs mere

Få direkte besked om vores arrangementer

Vi arbejder hele tiden på at give vores patienter den bedst mulige behandling og viden.

Vi inviterer dig derfor indimellem til spændende foredrag og til arrangementer, hvor du kan blive klogere på din sundhed – fysisk såvel som psykisk. Tilmeld dig her - så bliver du den første, der får besked om vores arrangementer.

Website designet og udviklet af nisted-bruun.dk

Rødovre Fysioterapi
& Sundhedshus

Rødovrevej 251
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
info@rodovrefys.dk