Ældrehold (styrke- balance)

Er du over 65 år og oplever du at have problemer med balancen?

På vores ældre balancehold kan du træne og øge din balance, styrke dine ben samt forbedre din reaktionsevne, således at din gangfunktion bliver mere sikker og du forebygger fald. Træningen er altid superviseret af en fysioterapeut, hvor du i de første 30 minutter udfører fælles-balanceøvelser ved en gangbarre, som du trygt kan støtte dig til. I de resterende 30 minutter laver du styrkegivende øvelser efter et individuelt tilrettelagt træningsprogram, som tager udgangspunkt i de muskelgrupper du har behov for at styrke.

Har du gangredskab og svært ved forflytninger, hjælper fysioterapeuten dig rundt i træningssalen og instruerer dig i øvelserne, så du får mest ud af din træning. På holdet lægges der vægt på sikkerhed og en god stemning i blandt deltagerne. 

Fysioterapeut Kris varetager holdet

  • Kris Galsgaard Hansen er fysioterapeut hos Rødovre fysioterapi og sundhedshus

    Kris Galsgaard Hansen
    Fysioterapeut

Hold dig opdateret

09. marts 2023

Temaaften - Guide til færre smerter

Kom til temaaften d. 15/3 og bliv klogere på smerter! Arrangementet er for dig, som gerne vil blive bedre til at forstå hvad smerte er, og samtidig blive klogere på, hvad du selv kan gøre ved dine smerter.

Læs mere

28. februar 2023

Samarbejde med Avarta fortsætter i 2023

Rødovre Fysioterapi og Sundhedshus og Boldklubben Avarta fortsætter det professionelle samarbejde i 2023. Samarbejdet består af behandling og genoptræning af spillerne i Avarta Vi glæder os til samarbejdet, og vil gøre vores ypperste for at skabe gode rammer for en stærk sæson for klubben!

01. februar 2023

15 års jubilæum

I dag er det 15 år siden, at Lasse overtog Rødovre Fysioterapi og Sundhedshus. Det fejrer vi med kaffe og kage til alle. Der er sket rigtig meget på de 15 år, for os der kender Lasse ved jo, at han aldrig sidder stille – han er altid fuld af ideer og ønsker til udvikling til glæde for husets medarbejdere, patienter og brugere.

Få direkte besked om vores arrangementer

Vi arbejder hele tiden på at give vores patienter den bedst mulige behandling og viden.

Vi inviterer dig derfor indimellem til spændende foredrag og til arrangementer, hvor du kan blive klogere på din sundhed – fysisk såvel som psykisk. Tilmeld dig her - så bliver du den første, der får besked om vores arrangementer.


Rødovre Fysioterapi
& Sundhedshus

Rødovrevej 251
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
info@rodovrefys.dk