Ungehold (12-18 år)

Forløbet starter med en 1. konsultation hos en fysioterapeut, der laver en individuel vurdering af  problematikken samt en forventningsafstemning om videre forløb. På baggrund af undersøgelsen udarbejdes et individuelt træningsprogram som patienten gennemgår under supervision med fysioterapeuten.

På holdet trænes efter programmet under supervison og det justeres løbende efter patientens symptomer. Derved opnår patienten også viden omkring sin skade og håndtering af denne i forbindelse med en eventuel fritidsaktivitet. Træningen kan derfor være et godt supplement til en eventuel fritidsaktivitet.

Typiske problematikker:

  • Knæsmerter: meniskskade, diffuse knæ smerter, manglende knæ styring
  • Ankelsmerter: forstuvning, instabilitet
  • Rygsmerter: instabilitet, skoliose, Scheuermann
  • Skuldersmerter: muskel/sene problematikker, instabilitet

Det sker i huset

08. april 2024

Vil du være en del af teamet?

Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus søger en selvstændig fysioterapeut (30-37 timer). Vi er en klinik med stor kundetilgang og mange nye projekter i støbeskeen. Senest har vi udvidet med åbningen af Rødovres nye, lokale træningscenter, MUVING. Nu søger vi en fysioterapeut, som vil være en del af vores team på klinikken og som ønsker at bidrage til vores fortsatte udvikling.

Læs mere

18. marts 2024

Spottede du MUVING i Rødovre Lokalnyt?

“Vi er blevet bekræftet i, at sociale fællesskaber er vigtige for folks mentale sundhed. Hvis vi kan kombinere det i et univers, hvor træningen ikke kun er fysisk, men også mentalt og socialt, har man en god cocktail” fortæller indehaver af MUVING, Lasse Voldby Creutzberg til Rødovre Lokal Nyt

Læs mere

01. marts 2024

Udvider med nyt træningscenter!

Endelig kan vi dele den gode nyhed: Teamet bag Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus udvider med nyt træningscenter! Kom med, når vi for første gang åbner dørene til MUVING mandag d. 4. marts.

Læs mere

Få direkte besked om vores arrangementer

Vi arbejder hele tiden på at give vores patienter den bedst mulige behandling og viden.

Vi inviterer dig derfor indimellem til spændende foredrag og til arrangementer, hvor du kan blive klogere på din sundhed – fysisk såvel som psykisk. Tilmeld dig her - så bliver du den første, der får besked om vores arrangementer.

Website designet og udviklet af nisted-bruun.dk

Rødovre Fysioterapi
& Sundhedshus

Rødovrevej 251
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
info@rodovrefys.dk