Efterfødselshold til dig der har mange spændinger efter fødslen eller som bare vil i gang igen med træning. Book dig på holdet ved rødovre fysioterapi & sundhedshus

Efterfødselstræning

Stærk efter fødsel

Holdet er for dig, der er på barsel med og gerne vil være STÆRK igen efter fødslen af din baby

Efterfødselstræning i Motorikland

Holdet er for dig, der er på barsel og gerne vil genvinde din styrke efter fødslen af din baby. På vores efterfødselshold har vi fokus på dig og din krop, som har været på hårdt arbejde gennem de seneste mange måneder. Træningen vil have særligt fokus på aktivering af bækkenbund og kernestabiliteten, og vil være en blanding af styrke-, udholdenhed- og mobilitetstræning - så du kan komme stærkere tilbage til hverdagen. På vores efterfødselshold er vi max 6-8 deltagere, og der altid plads til leg med din baby, pusletid eller en ekstra hånd fra fysioterapeuten, så du kan komme igennem din træning. Vi har hold for begyndere, øvede (og snart også super-øvede) - så der er plads til alle, uanset niveau. Uanset hold og niveau vil vi altid tage hensyn til og kunne tilpasse øvelserne til dig og dine forudsætninger.

Vi tilbyder følgende hold:

Tidspunkt: tirsdag kl. 12.00 - 12.45
Pris: 5x45 minutter - 750 kr.


Tidspunkt: onsdag kl. 12.00 - 12.45
Pris: 5x45 minutter - 750 kr.

Begge efterfødselshold ligger i forlængelse af vores babymotorikhold - så du kan med fordel starte med babymotorik og derefter få gang i efterfødselskroppen. Vi opretter løbende nye hold, så kontakt os, hvis vi mangler lige netop et hold til dig. 

Ring og tilmeld dig et hold på: Telefon 36 41 43 19 eller send en mail til hej@motorikland.dk

  • Ólöf Inga Óladóttir er fysioterapeut hos Rødovre fysioterapi og sundhedshus

    Ólöf Inga Óladóttir
    Fysioterapeut

Det sker i huset

01. februar 2024

Podcast om MT-uddannelsen

I denne uge kan du høre vores fysioterapeut Mikkel Mørup i podcasten 'Nysgerrig Fysioterapi'. Her fortæller han om sin oplevelse med MT-uddannelsen, som både han, Mads Hjorth og Christina Stensvig fra Rødovre Fysioterapi gennemfører i øjeblikket.

Læs mere

23. januar 2024

Vil du være en del af teamet?

Vi står midt i en stor udvidelse og har stor kundetilgang. Derfor søger vi nu en sekretær/receptionist 30 timer om ugen, som har lyst til at blive en del af holdet bag Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus. Er det mon dig, eller en du kender?

Læs mere

17. januar 2024

Temaaften: Guide til færre smerter

Kom til gratis temaaften onsdag d. 17. januar 2024 og bliv klogere på smerter! Arrangementet er for dig, som gerne vil blive bedre til at forstå hvad smerte er, og samtidig blive klogere på, hvad du selv kan gøre ved dine smerter.

Læs mere

Få direkte besked om vores arrangementer

Vi arbejder hele tiden på at give vores patienter den bedst mulige behandling og viden.

Vi inviterer dig derfor indimellem til spændende foredrag og til arrangementer, hvor du kan blive klogere på din sundhed – fysisk såvel som psykisk. Tilmeld dig her - så bliver du den første, der får besked om vores arrangementer.


Rødovre Fysioterapi
& Sundhedshus

Rødovrevej 251
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
info@rodovrefys.dk