Fysio Flow holdet er for dig som føler dig stiv i leddene elelr bare trænger til at træne i et overkommeligt tempo. Book dig på holdet hos rødovre fysioterapi & sundhedshus

Fysio Flow

Fysio Flow træning arbejder med kroppens muskler og fascier, altså det bindevæv der findes inderst i kroppen omkring organerne, omkring musklerne og yderst lige under huden.

Det er bl.a. bindevævet der forbinder musklerne med hinanden og forbinder dine muskler med knoglerne. For at du skal kunne bevæge dig optimalt skal dit bindevæv kunne glide og være smidigt og elastisk.

Bindevævet kan blive strammere med alderen, ved inaktivitet/stillesidden  eller stress. Også efter operation eller skader kan bindevæv og arvæv være stramt og hæmme bevægelserne. Den bedste måde at holde bindevævet smidigt på er ved at bevæge sig. Gerne lidt anderledes end du plejer at gøre.

Den fascia orienterede træning har til formål at bevæge, strække og smidiggøre fascierne for dermed at opnå en bedre bevægefrihed i kroppen. Udover at øge bevægeligheden aktiverer træningen også kroppens ro- og hvilesystem.

Fysio Flow er for dig der

  • Føler dig stiv og øm i kroppen
  • Gerne vil have en mere smidig krop
  • Har ar og stramme områder efter skade eller operation
  • Vil have en rolig behagelig træning med opmærksomhed på naturlig vejrtrækning
  • Føler dig begrænset i bevægelser i fx arbejde eller motion

Træningen består af rolige, bløde og glidende bevægelser i stillinger, der er tilgodeser netop din krop og dens begrænsninger. Strækkene gentages 2-3 gange så du kan fordybe dig lidt mere i strækket efterhånden. Vi arbejder med hele kroppen over flere led ad gangen i så mange forskellige retninger som muligt.

Træningslektionen indledes med en kort opvarmning og afsluttes med afspænding.

Træningen varer 50-55 minutter.

  • Jette Boysen er en erfaren fysioterapeut hos Rødovre fysioterapi og sundhedshus

    Jette Boysen
    Fysioterapeut

Det sker i huset

08. april 2024

Vil du være en del af teamet?

Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus søger en selvstændig fysioterapeut (30-37 timer). Vi er en klinik med stor kundetilgang og mange nye projekter i støbeskeen. Senest har vi udvidet med åbningen af Rødovres nye, lokale træningscenter, MUVING. Nu søger vi en fysioterapeut, som vil være en del af vores team på klinikken og som ønsker at bidrage til vores fortsatte udvikling.

Læs mere

18. marts 2024

Spottede du MUVING i Rødovre Lokalnyt?

“Vi er blevet bekræftet i, at sociale fællesskaber er vigtige for folks mentale sundhed. Hvis vi kan kombinere det i et univers, hvor træningen ikke kun er fysisk, men også mentalt og socialt, har man en god cocktail” fortæller indehaver af MUVING, Lasse Voldby Creutzberg til Rødovre Lokal Nyt

Læs mere

01. marts 2024

Udvider med nyt træningscenter!

Endelig kan vi dele den gode nyhed: Teamet bag Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus udvider med nyt træningscenter! Kom med, når vi for første gang åbner dørene til MUVING mandag d. 4. marts.

Læs mere

Få direkte besked om vores arrangementer

Vi arbejder hele tiden på at give vores patienter den bedst mulige behandling og viden.

Vi inviterer dig derfor indimellem til spændende foredrag og til arrangementer, hvor du kan blive klogere på din sundhed – fysisk såvel som psykisk. Tilmeld dig her - så bliver du den første, der får besked om vores arrangementer.

Website designet og udviklet af nisted-bruun.dk

Rødovre Fysioterapi
& Sundhedshus

Rødovrevej 251
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
info@rodovrefys.dk