Fysio Flow holdet er for dig som føler dig stiv i leddene elelr bare trænger til at træne i et overkommeligt tempo. Book dig på holdet hos rødovre fysioterapi & sundhedshus
Træning / Holdtræning / Fysio Flow

Fysio Flow

Fysio Flow træning arbejder med kroppens muskler og fascier, altså det bindevæv der findes inderst i kroppen omkring organerne, omkring musklerne og yderst lige under huden.

Det er bl.a. bindevævet der forbinder musklerne med hinanden og forbinder dine muskler med knoglerne. For at du skal kunne bevæge dig optimalt skal dit bindevæv kunne glide og være smidigt og elastisk.

Bindevævet kan blive strammere med alderen, ved inaktivitet/stillesidden  eller stress. Også efter operation eller skader kan bindevæv og arvæv være stramt og hæmme bevægelserne. Den bedste måde at holde bindevævet smidigt på er ved at bevæge sig. Gerne lidt anderledes end du plejer at gøre.

Den fascia orienterede træning har til formål at bevæge, strække og smidiggøre fascierne for dermed at opnå en bedre bevægefrihed i kroppen. Udover at øge bevægeligheden aktiverer træningen også kroppens ro- og hvilesystem.

Fysio Flow er for dig der

  • Føler dig stiv og øm i kroppen
  • Gerne vil have en mere smidig krop
  • Har ar og stramme områder efter skade eller operation
  • Vil have en rolig behagelig træning med opmærksomhed på naturlig vejrtrækning
  • Føler dig begrænset i bevægelser i fx arbejde eller motion

Træningen består af rolige, bløde og glidende bevægelser i stillinger, der er tilgodeser netop din krop og dens begrænsninger. Strækkene gentages 2-3 gange så du kan fordybe dig lidt mere i strækket efterhånden. Vi arbejder med hele kroppen over flere led ad gangen i så mange forskellige retninger som muligt.

Træningslektionen indledes med en kort opvarmning og afsluttes med afspænding.

Træningen varer 50-55 minutter.

  • Jette Boysen er en erfaren fysioterapeut hos Rødovre fysioterapi og sundhedshus

    Jette Boysen
    Fysioterapeut

Det sker i huset

18. september 2023

94 års fødselsdag

I sidste uge fejrede vi Bente, som netop er blevet 94 år! Bente elsker at sjippe og var ikke tilfreds med det sjippetov vi havde på klinikken, derfor havde vi i anledning af hendes fødselsdag, selvfølgelig sørget for et nyt. Vi er stolte af Bente, hun sjipper derudad og er altid klar når vores fysioterapeut Ólöf udfordrer hende.

04. september 2023

Baby- og børnemotorikhold starter i denne uge

Vores baby- og børnemotorikhold starter også op i denne uge! Vi tilbyder Babymotorikhold i aldersgrupperne 2-5 mdr. og 5-10 mdr. Vi tilbyder også Børnemotorikhold i aldersgrupperne 1-2 år og 3-4 år. Vores fysioterapeuter Laura Mistet og Ólöf Inga Óladóttir glæder sig meget til at byde jer velkommen!

24. august 2023

Nyhed: Motorikland - fokus på gravide, babyer, børn & unge

Vi er stolte over at kunne præsentere vores nyeste tiltag; Motorikland. Her har vi samlet vores ekspertise i form af specialiserede fysioterapeuter med særligt fokus på skræddersyet fysioterapi og træning til gravide, babyer og børn/unge for at fremme optimal udvikling og trivsel. Læs mere under menupunktet: Motorikland.

Få direkte besked om vores arrangementer

Vi arbejder hele tiden på at give vores patienter den bedst mulige behandling og viden.

Vi inviterer dig derfor indimellem til spændende foredrag og til arrangementer, hvor du kan blive klogere på din sundhed – fysisk såvel som psykisk. Tilmeld dig her - så bliver du den første, der får besked om vores arrangementer.


Rødovre Fysioterapi
& Sundhedshus

Rødovrevej 251
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
info@rodovrefys.dk