Babytummel (krybe-kravle) holdet er til de små hurtige unger, som elsker at udforske alt - book dig på holdet hos rødovre fysioterapi & sundhedshus

Babymotorik (2-5 mdr.)

I barnets første leveår gennemgår det en stor motorisk udvikling, fra at ligge hjælpeløs på ryggen til at kunne trille over på maven, krybe, kravle og ofte gå. På babymotorik-holdene gennemgår vi disse forskellige stadier, ofte kaldet motoriske milepæle, gennem leg og samvær med fokus på kvalitet i bevægelsen.

Babymotorik giver dig og dit barn ideer til at tumle og lege og på samme tid styrke den motoriske udvikling hos barnet og bånd mellem forældre og barn. Alle øvelserne kan tages med hjem og bruge.

Dette hold er egnet til børn som er begyndt at krybe eller kravle. Der er fart over feltet og vi har fokus på leg på gulvet, samt sjove øvelser som giver sus i maven og grin på læberne.

På holdet er der altid plads til amning/flaske/mad og bleskift.

HOLDOVERSIGT:

Babymotorik 2-5 mdr.

Tidspunkt: onsdag kl. 11.00 - 11.45
Pris: 5x45 minutter - 750 kr.
Ved fysioterapeut Ólöf Inga Óladóttir


Babymotorik 2-5 mdr.

Tidspunkt: fredag kl. 09.00 - 09.45
Pris: 5x45 minutter - 750 kr.
Ved fysioterapeut Laura Mittet


Ring og tilmeld dig et hold på: Telefon 36 41 43 19 send en mail til hej@motorikland.dk

 


  • Ólöf Inga Óladóttir er fysioterapeut hos Rødovre fysioterapi og sundhedshus

    Ólöf Inga Óladóttir
    Fysioterapeut

Det sker i huset

08. april 2024

Vil du være en del af teamet?

Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus søger en selvstændig fysioterapeut (30-37 timer). Vi er en klinik med stor kundetilgang og mange nye projekter i støbeskeen. Senest har vi udvidet med åbningen af Rødovres nye, lokale træningscenter, MUVING. Nu søger vi en fysioterapeut, som vil være en del af vores team på klinikken og som ønsker at bidrage til vores fortsatte udvikling.

Læs mere

18. marts 2024

Spottede du MUVING i Rødovre Lokalnyt?

“Vi er blevet bekræftet i, at sociale fællesskaber er vigtige for folks mentale sundhed. Hvis vi kan kombinere det i et univers, hvor træningen ikke kun er fysisk, men også mentalt og socialt, har man en god cocktail” fortæller indehaver af MUVING, Lasse Voldby Creutzberg til Rødovre Lokal Nyt

Læs mere

01. marts 2024

Udvider med nyt træningscenter!

Endelig kan vi dele den gode nyhed: Teamet bag Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus udvider med nyt træningscenter! Kom med, når vi for første gang åbner dørene til MUVING mandag d. 4. marts.

Læs mere

Få direkte besked om vores arrangementer

Vi arbejder hele tiden på at give vores patienter den bedst mulige behandling og viden.

Vi inviterer dig derfor indimellem til spændende foredrag og til arrangementer, hvor du kan blive klogere på din sundhed – fysisk såvel som psykisk. Tilmeld dig her - så bliver du den første, der får besked om vores arrangementer.

Website designet og udviklet af nisted-bruun.dk

Rødovre Fysioterapi
& Sundhedshus

Rødovrevej 251
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
info@rodovrefys.dk