Parkinson

Er du diagnosticeret med Parkinson, er træning en vigtig del af din behandling, så du kan vedligeholde dit funktionsniveau. De fleste mennesker finder det motiverende at træne sammen med andre, og på klinikken har vi flere forskellige hold, som henvender sig til personer med Parkinson. Der er derfor rig mulighed for at finde et hold, der passer til netop dit niveau. På holdene kommer du til at møde andre, der også er diagnosticeret med Parkinson, så du kan sparre og udveksle erfaringer med ligesindede.

Vi arbejder med træning af styrke, kondition, balance og bevægelighed. Desuden træner vi forskellige hverdagsfunktioner (eksempelvis rejse/sætte sig og gang), så du bedre kan klare dagligdagens udfordringer.

Inden du starter op på hold, kommer du ind til en konsultation ved en af vores specialuddannede fysioterapeuter, hvor du bliver undersøgt, og der bliver lagt en plan for dit forløb.

Hvis du er diagnosticeret med Parkinson og henvist fra din læge, kan du træne vederlagsfrit hos os.

Det sker i huset

08. april 2024

Vil du være en del af teamet?

Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus søger en selvstændig fysioterapeut (30-37 timer). Vi er en klinik med stor kundetilgang og mange nye projekter i støbeskeen. Senest har vi udvidet med åbningen af Rødovres nye, lokale træningscenter, MUVING. Nu søger vi en fysioterapeut, som vil være en del af vores team på klinikken og som ønsker at bidrage til vores fortsatte udvikling.

Læs mere

18. marts 2024

Spottede du MUVING i Rødovre Lokalnyt?

“Vi er blevet bekræftet i, at sociale fællesskaber er vigtige for folks mentale sundhed. Hvis vi kan kombinere det i et univers, hvor træningen ikke kun er fysisk, men også mentalt og socialt, har man en god cocktail” fortæller indehaver af MUVING, Lasse Voldby Creutzberg til Rødovre Lokal Nyt

Læs mere

01. marts 2024

Udvider med nyt træningscenter!

Endelig kan vi dele den gode nyhed: Teamet bag Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus udvider med nyt træningscenter! Kom med, når vi for første gang åbner dørene til MUVING mandag d. 4. marts.

Læs mere

Få direkte besked om vores arrangementer

Vi arbejder hele tiden på at give vores patienter den bedst mulige behandling og viden.

Vi inviterer dig derfor indimellem til spændende foredrag og til arrangementer, hvor du kan blive klogere på din sundhed – fysisk såvel som psykisk. Tilmeld dig her - så bliver du den første, der får besked om vores arrangementer.

Website designet og udviklet af nisted-bruun.dk

Rødovre Fysioterapi
& Sundhedshus

Rødovrevej 251
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
info@rodovrefys.dk