Træning / Holdtræning / Parkinson

Parkinson

Er du diagnosticeret med Parkinson, er træning en vigtig del af din behandling, så du kan vedligeholde dit funktionsniveau. De fleste mennesker finder det motiverende at træne sammen med andre, og på klinikken har vi flere forskellige hold, som henvender sig til personer med Parkinson. Der er derfor rig mulighed for at finde et hold, der passer til netop dit niveau. På holdene kommer du til at møde andre, der også er diagnosticeret med Parkinson, så du kan sparre og udveksle erfaringer med ligesindede.

Vi arbejder med træning af styrke, kondition, balance og bevægelighed. Desuden træner vi forskellige hverdagsfunktioner (eksempelvis rejse/sætte sig og gang), så du bedre kan klare dagligdagens udfordringer.

Inden du starter op på hold, kommer du ind til en konsultation ved en af vores specialuddannede fysioterapeuter, hvor du bliver undersøgt, og der bliver lagt en plan for dit forløb.

Hvis du er diagnosticeret med Parkinson og henvist fra din læge, kan du træne vederlagsfrit hos os.

  • Anja Thorsen er fysioterapeut hos Rødovre fysioterapi og sundhedshus

    Anja Thorsen
    Fysioterapeut

  • Lars Dahl Lewalski er uddannet fysioterapeut med træning af parkinsons patienter hos Rødovre fysioterapi og sundhedshus

    Lars Dahl Lewalski
    Fysioterapeut

Hold dig opdateret

09. marts 2023

Temaaften - Guide til færre smerter

Kom til temaaften d. 15/3 og bliv klogere på smerter! Arrangementet er for dig, som gerne vil blive bedre til at forstå hvad smerte er, og samtidig blive klogere på, hvad du selv kan gøre ved dine smerter.

Læs mere

28. februar 2023

Samarbejde med Avarta fortsætter i 2023

Rødovre Fysioterapi og Sundhedshus og Boldklubben Avarta fortsætter det professionelle samarbejde i 2023. Samarbejdet består af behandling og genoptræning af spillerne i Avarta Vi glæder os til samarbejdet, og vil gøre vores ypperste for at skabe gode rammer for en stærk sæson for klubben!

01. februar 2023

15 års jubilæum

I dag er det 15 år siden, at Lasse overtog Rødovre Fysioterapi og Sundhedshus. Det fejrer vi med kaffe og kage til alle. Der er sket rigtig meget på de 15 år, for os der kender Lasse ved jo, at han aldrig sidder stille – han er altid fuld af ideer og ønsker til udvikling til glæde for husets medarbejdere, patienter og brugere.

Få direkte besked om vores arrangementer

Vi arbejder hele tiden på at give vores patienter den bedst mulige behandling og viden.

Vi inviterer dig derfor indimellem til spændende foredrag og til arrangementer, hvor du kan blive klogere på din sundhed – fysisk såvel som psykisk. Tilmeld dig her - så bliver du den første, der får besked om vores arrangementer.


Rødovre Fysioterapi
& Sundhedshus

Rødovrevej 251
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
info@rodovrefys.dk