Træning / Holdtræning / Parkinson

Parkinson

Er du diagnosticeret med Parkinson, er træning en vigtig del af din behandling, så du kan vedligeholde dit funktionsniveau. De fleste mennesker finder det motiverende at træne sammen med andre, og på klinikken har vi flere forskellige hold, som henvender sig til personer med Parkinson. Der er derfor rig mulighed for at finde et hold, der passer til netop dit niveau. På holdene kommer du til at møde andre, der også er diagnosticeret med Parkinson, så du kan sparre og udveksle erfaringer med ligesindede.

Vi arbejder med træning af styrke, kondition, balance og bevægelighed. Desuden træner vi forskellige hverdagsfunktioner (eksempelvis rejse/sætte sig og gang), så du bedre kan klare dagligdagens udfordringer.

Inden du starter op på hold, kommer du ind til en konsultation ved en af vores specialuddannede fysioterapeuter, hvor du bliver undersøgt, og der bliver lagt en plan for dit forløb.

Hvis du er diagnosticeret med Parkinson og henvist fra din læge, kan du træne vederlagsfrit hos os.

Det sker i huset

18. september 2023

94 års fødselsdag

I sidste uge fejrede vi Bente, som netop er blevet 94 år! Bente elsker at sjippe og var ikke tilfreds med det sjippetov vi havde på klinikken, derfor havde vi i anledning af hendes fødselsdag, selvfølgelig sørget for et nyt. Vi er stolte af Bente, hun sjipper derudad og er altid klar når vores fysioterapeut Ólöf udfordrer hende.

04. september 2023

Baby- og børnemotorikhold starter i denne uge

Vores baby- og børnemotorikhold starter også op i denne uge! Vi tilbyder Babymotorikhold i aldersgrupperne 2-5 mdr. og 5-10 mdr. Vi tilbyder også Børnemotorikhold i aldersgrupperne 1-2 år og 3-4 år. Vores fysioterapeuter Laura Mistet og Ólöf Inga Óladóttir glæder sig meget til at byde jer velkommen!

24. august 2023

Nyhed: Motorikland - fokus på gravide, babyer, børn & unge

Vi er stolte over at kunne præsentere vores nyeste tiltag; Motorikland. Her har vi samlet vores ekspertise i form af specialiserede fysioterapeuter med særligt fokus på skræddersyet fysioterapi og træning til gravide, babyer og børn/unge for at fremme optimal udvikling og trivsel. Læs mere under menupunktet: Motorikland.

Få direkte besked om vores arrangementer

Vi arbejder hele tiden på at give vores patienter den bedst mulige behandling og viden.

Vi inviterer dig derfor indimellem til spændende foredrag og til arrangementer, hvor du kan blive klogere på din sundhed – fysisk såvel som psykisk. Tilmeld dig her - så bliver du den første, der får besked om vores arrangementer.


Rødovre Fysioterapi
& Sundhedshus

Rødovrevej 251
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
info@rodovrefys.dk