GLA:D træning for alle med slidgigt i Hovedstaden og omegn ved Rødovre fysioterapi og sundhedshus

GLA:D Hofte/Knæ

Godt Liv med Artrose i Danmark

GLA:D er et uddannelses- og træningsforløb særligt udviklet for mennesker der  har symptomer på artrose/slidgigt i hofter og/eller knæ. Det bygger bl.a. på den nyeste forskning på området og på tilbagemeldinger fra tidligere deltagere og har vist sig effektiv til at mindske smerterne og øge funktionsniveauet hos deltagerne.

Det bærende princip i GLA:D® er hjælp-til-selvhjælp. Målet er, at du efter et GLA:D® forløb har færre smerter og bedre funktion, og at du bedre forstår dine smerter og hvad du selv kan gøre for at have en bedre hverdag.”

For dig der har/Du har måske smerter ved belastninger som at rejse sig fra stolen, gå på trapper, dyrke motion eller bare gå en tur. Måske har du stivhed i hofter eller knæ der begrænser dig i daglige funktioner (som fx tage sokker på eller komme ud og ind af bilen). Du kan deltage på GLA:D hold selvom du ikke har fået taget et røntgenbillede./Det er IKKE en froudsætning for at starte på GLA:D træning at du har fået taget et røntgenbillede.

For dig der gerne vil lære at træne hensigtsmæssigt og lære at tackle smerterne ved træning og fysisk aktivitet og i daglige gøremål.

For dig der vil være stærkere og blive i stand til igen at gøre nogle af de ting du er glad for.

GLA:D forløbet består af:

 • Undersøgelse og udarbejdelse af et personligt træningsprogram tilpasset dit/den enkelte deltagers niveau, smerter, alder mm.
 • Patientuddannelse/teoriforedrag der giver dig viden om artrose, træning og smertehåndtering. Undervisningen foregår på små hold i alt to gange i starten af forløbet.
 • 8 ugers holdtræning 2 gange om ugen med vejledning af en fysioterapeut.
 • Individuel afsluttende status hvor du bl.a. får hjælp til at planlægge din fremtidige træning.

Træningen foregår på små hold og består af:

 • Opvarmning f.eks. på motionscykel.
 • Træning efter eget program med  fokus  på styrke i benenes muskler, balance, stabilitet og funktionelle øvelser.
 • Afslutning med gangøvelser og udspænding.
 • Christina Stensvig
  Fysioterapeut

 • Jette Boysen er en erfaren fysioterapeut hos Rødovre fysioterapi og sundhedshus

  Jette Boysen
  Fysioterapeut

 • Rolf Svensson
  Fysioterapeut

Det sker i huset

08. april 2024

Vil du være en del af teamet?

Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus søger en selvstændig fysioterapeut (30-37 timer). Vi er en klinik med stor kundetilgang og mange nye projekter i støbeskeen. Senest har vi udvidet med åbningen af Rødovres nye, lokale træningscenter, MUVING. Nu søger vi en fysioterapeut, som vil være en del af vores team på klinikken og som ønsker at bidrage til vores fortsatte udvikling.

Læs mere

18. marts 2024

Spottede du MUVING i Rødovre Lokalnyt?

“Vi er blevet bekræftet i, at sociale fællesskaber er vigtige for folks mentale sundhed. Hvis vi kan kombinere det i et univers, hvor træningen ikke kun er fysisk, men også mentalt og socialt, har man en god cocktail” fortæller indehaver af MUVING, Lasse Voldby Creutzberg til Rødovre Lokal Nyt

Læs mere

01. marts 2024

Udvider med nyt træningscenter!

Endelig kan vi dele den gode nyhed: Teamet bag Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus udvider med nyt træningscenter! Kom med, når vi for første gang åbner dørene til MUVING mandag d. 4. marts.

Læs mere

Få direkte besked om vores arrangementer

Vi arbejder hele tiden på at give vores patienter den bedst mulige behandling og viden.

Vi inviterer dig derfor indimellem til spændende foredrag og til arrangementer, hvor du kan blive klogere på din sundhed – fysisk såvel som psykisk. Tilmeld dig her - så bliver du den første, der får besked om vores arrangementer.

Website designet og udviklet af nisted-bruun.dk

Rødovre Fysioterapi
& Sundhedshus

Rødovrevej 251
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
info@rodovrefys.dk