Afspændingshold til alle som har behov for at slappe af og komme af med spændinger i krop og sind hos rødovre fysioterapi & sundhedshus

Afspændingshold

Er du en af de mange danskere, som har en travl hverdag?

Måske oplever symptomer relateret til stress, eksempelvis spændingssmerte, spændingshovedpine, søvnproblemer og koncentrationsbesvær, eller måske har du bare brug for et pusterum i din hverdag?


På afspændingsholdet lærer du redskaber til at skabe ro i krop og sind samt forebygge stress. Deltagerne på holdet lærer at udføre simple afspændingsøvelser bestående af lette udspændings-, vejrtræknings- og mindfulnessøvelser. Fysioterapeuten guider dig og de andre deltagere roligt igennem alle øvelserne og tager hensyn til eventuelle fysiske skavanker.


For at kunne deltage på holdet, skal du være i stand til at komme ned og op af trapper og gulv.

Det sker i huset

18. september 2023

94 års fødselsdag

I sidste uge fejrede vi Bente, som netop er blevet 94 år! Bente elsker at sjippe og var ikke tilfreds med det sjippetov vi havde på klinikken, derfor havde vi i anledning af hendes fødselsdag, selvfølgelig sørget for et nyt. Vi er stolte af Bente, hun sjipper derudad og er altid klar når vores fysioterapeut Ólöf udfordrer hende.

04. september 2023

Baby- og børnemotorikhold starter i denne uge

Vores baby- og børnemotorikhold starter også op i denne uge! Vi tilbyder Babymotorikhold i aldersgrupperne 2-5 mdr. og 5-10 mdr. Vi tilbyder også Børnemotorikhold i aldersgrupperne 1-2 år og 3-4 år. Vores fysioterapeuter Laura Mistet og Ólöf Inga Óladóttir glæder sig meget til at byde jer velkommen!

24. august 2023

Nyhed: Motorikland - fokus på gravide, babyer, børn & unge

Vi er stolte over at kunne præsentere vores nyeste tiltag; Motorikland. Her har vi samlet vores ekspertise i form af specialiserede fysioterapeuter med særligt fokus på skræddersyet fysioterapi og træning til gravide, babyer og børn/unge for at fremme optimal udvikling og trivsel. Læs mere under menupunktet: Motorikland.

Få direkte besked om vores arrangementer

Vi arbejder hele tiden på at give vores patienter den bedst mulige behandling og viden.

Vi inviterer dig derfor indimellem til spændende foredrag og til arrangementer, hvor du kan blive klogere på din sundhed – fysisk såvel som psykisk. Tilmeld dig her - så bliver du den første, der får besked om vores arrangementer.


Rødovre Fysioterapi
& Sundhedshus

Rødovrevej 251
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
info@rodovrefys.dk