Afspændingshold til alle som har behov for at slappe af og komme af med spændinger i krop og sind hos rødovre fysioterapi & sundhedshus

Afspændingshold

Er du en af de mange danskere, som har en travl hverdag?

Måske oplever symptomer relateret til stress, eksempelvis spændingssmerte, spændingshovedpine, søvnproblemer og koncentrationsbesvær, eller måske har du bare brug for et pusterum i din hverdag?


På afspændingsholdet lærer du redskaber til at skabe ro i krop og sind samt forebygge stress. Deltagerne på holdet lærer at udføre simple afspændingsøvelser bestående af lette udspændings-, vejrtræknings- og mindfulnessøvelser. Fysioterapeuten guider dig og de andre deltagere roligt igennem alle øvelserne og tager hensyn til eventuelle fysiske skavanker.


For at kunne deltage på holdet, skal du være i stand til at komme ned og op af trapper og gulv.

  • Kris Galsgaard Hansen er fysioterapeut hos Rødovre fysioterapi og sundhedshus

    Kris Galsgaard Hansen
    Fysioterapeut

Hold dig opdateret

09. marts 2023

Temaaften - Guide til færre smerter

Kom til temaaften d. 15/3 og bliv klogere på smerter! Arrangementet er for dig, som gerne vil blive bedre til at forstå hvad smerte er, og samtidig blive klogere på, hvad du selv kan gøre ved dine smerter.

Læs mere

28. februar 2023

Samarbejde med Avarta fortsætter i 2023

Rødovre Fysioterapi og Sundhedshus og Boldklubben Avarta fortsætter det professionelle samarbejde i 2023. Samarbejdet består af behandling og genoptræning af spillerne i Avarta Vi glæder os til samarbejdet, og vil gøre vores ypperste for at skabe gode rammer for en stærk sæson for klubben!

01. februar 2023

15 års jubilæum

I dag er det 15 år siden, at Lasse overtog Rødovre Fysioterapi og Sundhedshus. Det fejrer vi med kaffe og kage til alle. Der er sket rigtig meget på de 15 år, for os der kender Lasse ved jo, at han aldrig sidder stille – han er altid fuld af ideer og ønsker til udvikling til glæde for husets medarbejdere, patienter og brugere.

Få direkte besked om vores arrangementer

Vi arbejder hele tiden på at give vores patienter den bedst mulige behandling og viden.

Vi inviterer dig derfor indimellem til spændende foredrag og til arrangementer, hvor du kan blive klogere på din sundhed – fysisk såvel som psykisk. Tilmeld dig her - så bliver du den første, der får besked om vores arrangementer.


Rødovre Fysioterapi
& Sundhedshus

Rødovrevej 251
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
info@rodovrefys.dk