Afspændingshold til alle som har behov for at slappe af og komme af med spændinger i krop og sind hos rødovre fysioterapi & sundhedshus

Afspændingshold

Er du en af de mange danskere, som har en travl hverdag?

Måske oplever symptomer relateret til stress, eksempelvis spændingssmerte, spændingshovedpine, søvnproblemer og koncentrationsbesvær, eller måske har du bare brug for et pusterum i din hverdag?


På afspændingsholdet lærer du redskaber til at skabe ro i krop og sind samt forebygge stress. Deltagerne på holdet lærer at udføre simple afspændingsøvelser bestående af lette udspændings-, vejrtræknings- og mindfulnessøvelser. Fysioterapeuten guider dig og de andre deltagere roligt igennem alle øvelserne og tager hensyn til eventuelle fysiske skavanker.


For at kunne deltage på holdet, skal du være i stand til at komme ned og op af trapper og gulv.

Det sker i huset

08. april 2024

Vil du være en del af teamet?

Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus søger en selvstændig fysioterapeut (30-37 timer). Vi er en klinik med stor kundetilgang og mange nye projekter i støbeskeen. Senest har vi udvidet med åbningen af Rødovres nye, lokale træningscenter, MUVING. Nu søger vi en fysioterapeut, som vil være en del af vores team på klinikken og som ønsker at bidrage til vores fortsatte udvikling.

Læs mere

18. marts 2024

Spottede du MUVING i Rødovre Lokalnyt?

“Vi er blevet bekræftet i, at sociale fællesskaber er vigtige for folks mentale sundhed. Hvis vi kan kombinere det i et univers, hvor træningen ikke kun er fysisk, men også mentalt og socialt, har man en god cocktail” fortæller indehaver af MUVING, Lasse Voldby Creutzberg til Rødovre Lokal Nyt

Læs mere

01. marts 2024

Udvider med nyt træningscenter!

Endelig kan vi dele den gode nyhed: Teamet bag Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus udvider med nyt træningscenter! Kom med, når vi for første gang åbner dørene til MUVING mandag d. 4. marts.

Læs mere

Få direkte besked om vores arrangementer

Vi arbejder hele tiden på at give vores patienter den bedst mulige behandling og viden.

Vi inviterer dig derfor indimellem til spændende foredrag og til arrangementer, hvor du kan blive klogere på din sundhed – fysisk såvel som psykisk. Tilmeld dig her - så bliver du den første, der får besked om vores arrangementer.

Website designet og udviklet af nisted-bruun.dk

Rødovre Fysioterapi
& Sundhedshus

Rødovrevej 251
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
info@rodovrefys.dk