genoptræning hos Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus kan være et holdforløb eller personligt. Du får den hjælp og vejledning du har brug for og kommer i form

Genoptræning

Døjer du med smerter eller nedsat funktionsniveau, er det essentielt at træne og være fysisk aktiv.

Forskning tyder på, at de fleste smerter eller problemer i bevægeapparatet samt en hel del sygdomme kan afhjælpes, hvis du træner og er fysisk aktiv.

Træning er både relevant i forbindelse med nyopståede eller langvarige smerter, efter operation, ved idrætsskader, ved livsstilssygdomme såsom diabetes og hjertekarsygdomme, efter blodprop/hjerneblødning og andre neurologiske lidelser, og ved generelt aldersrelateret nedsat funktionsniveau. Uanset om du henvender dig på baggrund af en skade, hvis du er blevet opereret eller hvis har været igennem et længere sygdomsforløb, har du behov for genoptræning for at genvinde så optimalt et funktionsniveau som muligt samt forebygge tilbagefald. 

Hos Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus tager vi udgangspunkt i dig og din problematik, og ud fra dette sammensættes dit træningsprogram, som løbende bliver tilpasset efter behov. Vi tilbyder dig supervision undervejs og følger dig helt til dørs mod dit mål.

Genoptræning tilbydes både gennem individuel træning og gennem holdtræning.


Individuel træning er for dig der:

  • Vil træne målrettet efter personligt træningsprogram
  • Ønsker superviseret træning på enehånd med fysioterapeut
  • Har brug for hjælp eller motivation til at træne
  • Har brug for fleksibilitet mht. til hvornår på ugen, træningen skal foregå. 


Holdtræning er for dig der:

  • Vil træne målrettet enten efter instruktion fra fysioterapeuten eller efter eget personligt træningsprogram
  • Vil være en del af et socialt sammenhold som for mange virker motiverende
  • Ønsker mulighed for at spejle dig i andre med lignende problematikker
  • Ensartet struktur og rammer ved hver træning
  • Har brug for hjælp eller motivation til at træne

Læs mere om holdtræning her


Optimale faciliteter til alle former for træning

Uanset hvilke behov du har for træning, har vi et tilbud der matcher dette. Vi har moderne træningsfaciliteter og udstyr, som danner rammerne for, at du kan få det optimale ud af dit træningsforløb.

Du kan vælge mellem individuelle træningskonsultationer, holdtræning efter eget program, følg-mig hold, individuelt tilpassede hjemmetræningsprogrammer og personlige træningsforløb (læs mere her). Du vil i fællesskab med din fysioterapeut vurdere, hvilken type træning der passer til dig og dit behov. Uanset hvad valget falder på, vil i sammen løbende vurdere din fremgang og have fokus på, om du når dine mål.

Det sker i huset

08. april 2024

Vil du være en del af teamet?

Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus søger en selvstændig fysioterapeut (30-37 timer). Vi er en klinik med stor kundetilgang og mange nye projekter i støbeskeen. Senest har vi udvidet med åbningen af Rødovres nye, lokale træningscenter, MUVING. Nu søger vi en fysioterapeut, som vil være en del af vores team på klinikken og som ønsker at bidrage til vores fortsatte udvikling.

Læs mere

18. marts 2024

Spottede du MUVING i Rødovre Lokalnyt?

“Vi er blevet bekræftet i, at sociale fællesskaber er vigtige for folks mentale sundhed. Hvis vi kan kombinere det i et univers, hvor træningen ikke kun er fysisk, men også mentalt og socialt, har man en god cocktail” fortæller indehaver af MUVING, Lasse Voldby Creutzberg til Rødovre Lokal Nyt

Læs mere

01. marts 2024

Udvider med nyt træningscenter!

Endelig kan vi dele den gode nyhed: Teamet bag Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus udvider med nyt træningscenter! Kom med, når vi for første gang åbner dørene til MUVING mandag d. 4. marts.

Læs mere

Få direkte besked om vores arrangementer

Vi arbejder hele tiden på at give vores patienter den bedst mulige behandling og viden.

Vi inviterer dig derfor indimellem til spændende foredrag og til arrangementer, hvor du kan blive klogere på din sundhed – fysisk såvel som psykisk. Tilmeld dig her - så bliver du den første, der får besked om vores arrangementer.

Website designet og udviklet af nisted-bruun.dk

Rødovre Fysioterapi
& Sundhedshus

Rødovrevej 251
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
info@rodovrefys.dk