genoptræning hos Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus kan være et holdforløb eller personligt. Du får den hjælp og vejledning du har brug for og kommer i form
Træning / Genoptræning

Genoptræning

Døjer du med smerter eller nedsat funktionsniveau, er det essentielt at træne og være fysisk aktiv.

Forskning tyder på, at de fleste smerter eller problemer i bevægeapparatet samt en hel del sygdomme kan afhjælpes, hvis du træner og er fysisk aktiv.

Træning er både relevant i forbindelse med nyopståede eller langvarige smerter, efter operation, ved idrætsskader, ved livsstilssygdomme såsom diabetes og hjertekarsygdomme, efter blodprop/hjerneblødning og andre neurologiske lidelser, og ved generelt aldersrelateret nedsat funktionsniveau. Uanset om du henvender dig på baggrund af en skade, hvis du er blevet opereret eller hvis har været igennem et længere sygdomsforløb, har du behov for genoptræning for at genvinde så optimalt et funktionsniveau som muligt samt forebygge tilbagefald. 

Hos Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus tager vi udgangspunkt i dig og din problematik, og ud fra dette sammensættes dit træningsprogram, som løbende bliver tilpasset efter behov. Vi tilbyder dig supervision undervejs og følger dig helt til dørs mod dit mål.

Genoptræning tilbydes både gennem individuel træning og gennem holdtræning.


Individuel træning er for dig der:

  • Vil træne målrettet efter personligt træningsprogram
  • Ønsker superviseret træning på enehånd med fysioterapeut
  • Har brug for hjælp eller motivation til at træne
  • Har brug for fleksibilitet mht. til hvornår på ugen, træningen skal foregå. 


Holdtræning er for dig der:

  • Vil træne målrettet enten efter instruktion fra fysioterapeuten eller efter eget personligt træningsprogram
  • Vil være en del af et socialt sammenhold som for mange virker motiverende
  • Ønsker mulighed for at spejle dig i andre med lignende problematikker
  • Ensartet struktur og rammer ved hver træning
  • Har brug for hjælp eller motivation til at træne

Læs mere om holdtræning her


Optimale faciliteter til alle former for træning

Uanset hvilke behov du har for træning, har vi et tilbud der matcher dette. Vi har moderne træningsfaciliteter og udstyr, som danner rammerne for, at du kan få det optimale ud af dit træningsforløb.

Du kan vælge mellem individuelle træningskonsultationer, holdtræning efter eget program, følg-mig hold, individuelt tilpassede hjemmetræningsprogrammer og personlige træningsforløb (læs mere her). Du vil i fællesskab med din fysioterapeut vurdere, hvilken type træning der passer til dig og dit behov. Uanset hvad valget falder på, vil i sammen løbende vurdere din fremgang og have fokus på, om du når dine mål.

Det sker i huset

18. september 2023

94 års fødselsdag

I sidste uge fejrede vi Bente, som netop er blevet 94 år! Bente elsker at sjippe og var ikke tilfreds med det sjippetov vi havde på klinikken, derfor havde vi i anledning af hendes fødselsdag, selvfølgelig sørget for et nyt. Vi er stolte af Bente, hun sjipper derudad og er altid klar når vores fysioterapeut Ólöf udfordrer hende.

04. september 2023

Baby- og børnemotorikhold starter i denne uge

Vores baby- og børnemotorikhold starter også op i denne uge! Vi tilbyder Babymotorikhold i aldersgrupperne 2-5 mdr. og 5-10 mdr. Vi tilbyder også Børnemotorikhold i aldersgrupperne 1-2 år og 3-4 år. Vores fysioterapeuter Laura Mistet og Ólöf Inga Óladóttir glæder sig meget til at byde jer velkommen!

24. august 2023

Nyhed: Motorikland - fokus på gravide, babyer, børn & unge

Vi er stolte over at kunne præsentere vores nyeste tiltag; Motorikland. Her har vi samlet vores ekspertise i form af specialiserede fysioterapeuter med særligt fokus på skræddersyet fysioterapi og træning til gravide, babyer og børn/unge for at fremme optimal udvikling og trivsel. Læs mere under menupunktet: Motorikland.

Få direkte besked om vores arrangementer

Vi arbejder hele tiden på at give vores patienter den bedst mulige behandling og viden.

Vi inviterer dig derfor indimellem til spændende foredrag og til arrangementer, hvor du kan blive klogere på din sundhed – fysisk såvel som psykisk. Tilmeld dig her - så bliver du den første, der får besked om vores arrangementer.


Rødovre Fysioterapi
& Sundhedshus

Rødovrevej 251
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
info@rodovrefys.dk