Velkommen til Motorikland

Motorikland er en verden af omsorgsfuld behandling og styrkende udvikling for både gravide, babyer, børn og unge. Hos Motorikland har vi fokus på baby- og børnefysioterapi og problematikker relateret til graviditet og tiden efter fødslen.

Vores team består af dedikerede og højtuddannede fysioterapeuter, hvis ekspertise omfatter et bredt spektrum af områder inden for børnefysioterapi. Vi er særligt dygtige inden for behandling af fysiske graviditetsproblematikker, stimulering af motorisk udvikling hos spædbørn og småbørn samt håndtering af alle former for fysiske udfordringer hos babyer, børn og unge generelt.

Vi er en del af Rødovre Fysioterapi og Sundhedshus, her byder vi dig velkommen i vores lyse og indbydende klinik. Vi har skabt en atmosfære, hvor tryghed og faglig kompetence går hånd i hånd. Her bliver du mødt med nærvær og den ekspertise, der er nødvendig for at guide dig gennem de udfordringer, du eller dit barn står overfor.

Uanset om du:

  • er gravid og oplever fysiske gener
  • har født og oplever komplikationer efter din graviditet
  • er forælder til en baby der kræver motorisk støtte og opmuntring
  • har et større barn med fysiske udfordringer eller smerterproblematikker

... så er vi her for at hjælpe.

Herunder kan du læse mere om vores fokusområder:

Graviditet
Hos Motorikland ønsker vi at hjælpe dig på din graviditetsrejse. De udfordringer, du  som gravid kan står overfor, kan variere betydeligt. Nogle kvinder oplever en bred vifte af gener, mens andre kun mærker få eller ingen ubehag. Vi tilbyder både individuel vejledning og behandling, samt holdtræning særligt tilrettelagt gravide.
Læs mere

Efterfødsel
Fødslen er en bemærkelsesværdig begivenhed, der kan efterlade en række fysiske spor hos mødre. Vores specialiserede fysioterapeuter er her for at hjælpe dig på vej til bl.a. at genvinde din styrke efter fødslen.
Læs mere

Baby & småbørn
Motorikland vil gerne være det sted, hvor de allerførste skridt mod en sund og stærk fremtid begynder for dit barn. Vi tilbyder både holdtræning med fokus på dit barns motoriske udvikling samt individuelle konsultationer/behandlinger med henblik på at støtte dit barns trivsel og motoriske udvikling bedst muligt.
Læs mere

Børn og unge
Vi behandler børn med eksempelvis skader, smerteproblematikker og/eller motoriske udfordringer. På baggrund af en grundig undersøgelse med udgangspunkt i det enkelte barns udfordringer og forudsætninger, lægges der en plan mod det videre forløb.
Læs mere

Det sker i huset

18. september 2023

94 års fødselsdag

I sidste uge fejrede vi Bente, som netop er blevet 94 år! Bente elsker at sjippe og var ikke tilfreds med det sjippetov vi havde på klinikken, derfor havde vi i anledning af hendes fødselsdag, selvfølgelig sørget for et nyt. Vi er stolte af Bente, hun sjipper derudad og er altid klar når vores fysioterapeut Ólöf udfordrer hende.

04. september 2023

Baby- og børnemotorikhold starter i denne uge

Vores baby- og børnemotorikhold starter også op i denne uge! Vi tilbyder Babymotorikhold i aldersgrupperne 2-5 mdr. og 5-10 mdr. Vi tilbyder også Børnemotorikhold i aldersgrupperne 1-2 år og 3-4 år. Vores fysioterapeuter Laura Mistet og Ólöf Inga Óladóttir glæder sig meget til at byde jer velkommen!

24. august 2023

Nyhed: Motorikland - fokus på gravide, babyer, børn & unge

Vi er stolte over at kunne præsentere vores nyeste tiltag; Motorikland. Her har vi samlet vores ekspertise i form af specialiserede fysioterapeuter med særligt fokus på skræddersyet fysioterapi og træning til gravide, babyer og børn/unge for at fremme optimal udvikling og trivsel. Læs mere under menupunktet: Motorikland.

Få direkte besked om vores arrangementer

Vi arbejder hele tiden på at give vores patienter den bedst mulige behandling og viden.

Vi inviterer dig derfor indimellem til spændende foredrag og til arrangementer, hvor du kan blive klogere på din sundhed – fysisk såvel som psykisk. Tilmeld dig her - så bliver du den første, der får besked om vores arrangementer.


Rødovre Fysioterapi
& Sundhedshus

Rødovrevej 251
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
info@rodovrefys.dk