Velkommen til Motorikland

Motorikland er en verden af omsorgsfuld behandling og styrkende udvikling for gravide, babyer, børn og forældre. Hos Motorikland har vi fokus på baby- og børnefysioterapi og problematikker relateret til graviditet og tiden efter fødslen.

Vores team består af dedikerede og højtuddannede fysioterapeuter, hvis ekspertise omfatter et bredt spektrum af områder inden for børnefysioterapi. Vi er særligt dygtige inden for behandling af fysiske graviditetsproblematikker, stimulering af motorisk udvikling hos spædbørn og småbørn samt håndtering af alle former for fysiske udfordringer hos babyer, børn og unge generelt.

Motorikland er en del af Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus, og her byder vi dig og din lille velkommen i vores lyse og indbydende lokaler. Vi har skabt en atmosfære, hvor tryghed og faglig kompetence går hånd i hånd. Her bliver du mødt med nærvær og den ekspertise, der er nødvendig for at guide dig gennem de udfordringer, du eller dit barn står overfor.

Nu har Motorikland fået sin helt egen side! Besøg Motoriklands side her og læs meget mere om vores univers, holdundervisning og individuelle behandlinger.

Det sker i huset

01. februar 2024

Podcast om MT-uddannelsen

I denne uge kan du høre vores fysioterapeut Mikkel Mørup i podcasten 'Nysgerrig Fysioterapi'. Her fortæller han om sin oplevelse med MT-uddannelsen, som både han, Mads Hjorth og Christina Stensvig fra Rødovre Fysioterapi gennemfører i øjeblikket.

Læs mere

23. januar 2024

Vil du være en del af teamet?

Vi står midt i en stor udvidelse og har stor kundetilgang. Derfor søger vi nu en sekretær/receptionist 30 timer om ugen, som har lyst til at blive en del af holdet bag Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus. Er det mon dig, eller en du kender?

Læs mere

17. januar 2024

Temaaften: Guide til færre smerter

Kom til gratis temaaften onsdag d. 17. januar 2024 og bliv klogere på smerter! Arrangementet er for dig, som gerne vil blive bedre til at forstå hvad smerte er, og samtidig blive klogere på, hvad du selv kan gøre ved dine smerter.

Læs mere

Få direkte besked om vores arrangementer

Vi arbejder hele tiden på at give vores patienter den bedst mulige behandling og viden.

Vi inviterer dig derfor indimellem til spændende foredrag og til arrangementer, hvor du kan blive klogere på din sundhed – fysisk såvel som psykisk. Tilmeld dig her - så bliver du den første, der får besked om vores arrangementer.


Rødovre Fysioterapi
& Sundhedshus

Rødovrevej 251
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
info@rodovrefys.dk