Graviditetshold

Holdtræning for gravide

Træning under graviditeten kan have en positiv indvirkning på både dit fysiske og mentale helbred. På vores gravidhold tager vi hensyn til din krops forandringer og skaber en tryg atmosfære, hvor du kan træne på en måde der føles rigtig for dig. Træningen vil både indeholde styrke-, stabilitet- og konditionstræning, og der vil være særlig fokus på at styrke bækkenbunden og kernemuskulaturen med udgangspunkt i den enkeltes behov og forudsætninger. 

Hvis du ønsker at tage skridtet mod en stærkere krop under din graviditet, vil vores graviditetstræning være en god og tryg mulighed for dig:

I øjeblikket tilbyder vi graviditetstræning to gange om ugen: 

  • Mandag kl. 17.00 - 18.00
  • Tirsdag kl. 18.00 - 19.00

Pris: 5 gange træning for 750 kr. 

Ring og tilmeld dig et hold på: Telefon 36 41 43 19 eller send en mail til hej@motorikland.dk

Det sker i huset

18. september 2023

94 års fødselsdag

I sidste uge fejrede vi Bente, som netop er blevet 94 år! Bente elsker at sjippe og var ikke tilfreds med det sjippetov vi havde på klinikken, derfor havde vi i anledning af hendes fødselsdag, selvfølgelig sørget for et nyt. Vi er stolte af Bente, hun sjipper derudad og er altid klar når vores fysioterapeut Ólöf udfordrer hende.

04. september 2023

Baby- og børnemotorikhold starter i denne uge

Vores baby- og børnemotorikhold starter også op i denne uge! Vi tilbyder Babymotorikhold i aldersgrupperne 2-5 mdr. og 5-10 mdr. Vi tilbyder også Børnemotorikhold i aldersgrupperne 1-2 år og 3-4 år. Vores fysioterapeuter Laura Mistet og Ólöf Inga Óladóttir glæder sig meget til at byde jer velkommen!

24. august 2023

Nyhed: Motorikland - fokus på gravide, babyer, børn & unge

Vi er stolte over at kunne præsentere vores nyeste tiltag; Motorikland. Her har vi samlet vores ekspertise i form af specialiserede fysioterapeuter med særligt fokus på skræddersyet fysioterapi og træning til gravide, babyer og børn/unge for at fremme optimal udvikling og trivsel. Læs mere under menupunktet: Motorikland.

Få direkte besked om vores arrangementer

Vi arbejder hele tiden på at give vores patienter den bedst mulige behandling og viden.

Vi inviterer dig derfor indimellem til spændende foredrag og til arrangementer, hvor du kan blive klogere på din sundhed – fysisk såvel som psykisk. Tilmeld dig her - så bliver du den første, der får besked om vores arrangementer.


Rødovre Fysioterapi
& Sundhedshus

Rødovrevej 251
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
info@rodovrefys.dk