Genvind din styrke efter fødslen

En graviditet og fødsel er en fantastisk proces, men den kan også medføre forskellige udfordringer og gener for kvindekroppen.

Mange mødre oplever ændringer og problematikker som eksempelvis muskelsvaghed, bækkenbundsproblemer og rygsmerter, som følge af graviditeten og fødslen. Andre har bare behov for at blive vejledt i at genoptage træning og fysisk aktivitet efter fødslen. I Motorikland tilbyder vi både individuelle konsultationer efter fødslen og holdtræning på et af vores efterfødselshold. 

Efterfødselstræning i Motorikland

Holdet er for dig, der er på barsel og gerne vil genvinde din styrke efter fødslen af din baby. På vores efterfødselshold har vi fokus på dig og din krop, som har været på hårdt arbejde gennem de seneste mange måneder. Træningen vil have særligt fokus på aktivering af bækkenbund og kernestabiliteten, og vil være en blanding af styrke-, udholdenhed- og mobilitetstræning - så du kan komme stærkere tilbage til hverdagen. På vores efterfødselshold er vi max 6-8 deltagere, og der altid plads til leg med din baby, pusletid eller en ekstra hånd fra fysioterapeuten, så du kan komme igennem din træning. Vi har hold for begyndere, øvede (og snart også super-øvede) - så der er plads til alle, uanset niveau. Uanset hold og niveau vil vi altid tage hensyn til og kunne tilpasse øvelserne til dig og dine forudsætninger.

Vi tilbyder følgende hold:

Tidspunkt: tirsdag kl. 12.00 - 13.00
Pris: 5x45 minutter - 750 kr.

Ved fysioterapeut Ólöf Inga Óladóttir

Tidspunkt: onsdag kl. 12.00 - 13.00
Pris: 5x45 minutter - 750 kr.

Ved fysioterapeut Ólöf Inga Óladóttir

Tidspunkt: onsdag kl. 09.00 - 10.00
Pris: 5x45 minutter - 750 kr.

Ved fysioterapeut Alexandra Banfalvi

Begge efterfødselshold ligger i forlængelse af vores babymotorikhold - så du kan med fordel starte med babymotorik og derefter få gang i efterfødselskroppen. Vi opretter løbende nye hold, så kontakt os, hvis vi mangler lige netop et hold til dig. 

Individuel behandling efter fødslen

Er du i tvivl om, hvorvidt du er klar til at komme i gang efter fødslen? Eller har du behov for individuel rådgivning, vejledning og/eller behandling i forhold til dit efterfødselsforløb - så kan vi også hjælpe dig med dette. Ved en individuel behandling har vi god tid til både samtale, undersøgelse og behandling - og vi tager selvfølgelig udgangspunkt i dine behov, forudsætninger og symptomer i tilrettelægningen af det videre behandlingsforløb. 

Symptomer og gener vi ofte møder i graviditets- og efterfødselstiden:

  • Bækkenrelaterede gener og smerter

  • Rectus diastase

  • Smerter fra lænd

  • Smerter fra øvre del af ryggen

  • Nakkeproblemer

  • Hofte- og lyskesmerter

  • Hovedpine

  • Smerter i skuldre, arme og håndled

Pris: 

Første behandling, 1 time - 650 kr. 

Efterfølgende behandlinger, 45 min - 500 kr. 

Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, har du mulighed for at få tilskud til dine behandlinger hos os. Derudover dækker mange sundhedsforsikringer også helt eller delvist behandlingsomkostninger. 

Ring og tilmeld dig et hold på: Telefon 36 41 43 19 send en mail til hej@motorikland.dk

Du er også meget velkommen til at deltage på vores holdtræning med andre nybagte mødre.
Læs om holdet her.

Det sker i huset

08. april 2024

Vil du være en del af teamet?

Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus søger en selvstændig fysioterapeut (30-37 timer). Vi er en klinik med stor kundetilgang og mange nye projekter i støbeskeen. Senest har vi udvidet med åbningen af Rødovres nye, lokale træningscenter, MUVING. Nu søger vi en fysioterapeut, som vil være en del af vores team på klinikken og som ønsker at bidrage til vores fortsatte udvikling.

Læs mere

18. marts 2024

Spottede du MUVING i Rødovre Lokalnyt?

“Vi er blevet bekræftet i, at sociale fællesskaber er vigtige for folks mentale sundhed. Hvis vi kan kombinere det i et univers, hvor træningen ikke kun er fysisk, men også mentalt og socialt, har man en god cocktail” fortæller indehaver af MUVING, Lasse Voldby Creutzberg til Rødovre Lokal Nyt

Læs mere

01. marts 2024

Udvider med nyt træningscenter!

Endelig kan vi dele den gode nyhed: Teamet bag Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus udvider med nyt træningscenter! Kom med, når vi for første gang åbner dørene til MUVING mandag d. 4. marts.

Læs mere

Få direkte besked om vores arrangementer

Vi arbejder hele tiden på at give vores patienter den bedst mulige behandling og viden.

Vi inviterer dig derfor indimellem til spændende foredrag og til arrangementer, hvor du kan blive klogere på din sundhed – fysisk såvel som psykisk. Tilmeld dig her - så bliver du den første, der får besked om vores arrangementer.

Website designet og udviklet af nisted-bruun.dk

Rødovre Fysioterapi
& Sundhedshus

Rødovrevej 251
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
info@rodovrefys.dk