Efterfødselstræning

Efterfødselstræning i Motorikland

Holdet er for dig, der er på barsel og gerne vil genvinde din styrke efter fødslen af din baby. På vores efterfødselshold har vi fokus på dig og din krop, som har været på hårdt arbejde gennem de seneste mange måneder. Træningen vil have særligt fokus på aktivering af bækkenbund og kernestabiliteten, og vil være en blanding af styrke-, udholdenhed- og mobilitetstræning - så du kan komme stærkere tilbage til hverdagen. På vores efterfødselshold er vi max 6-8 deltagere, og der altid plads til leg med din baby, pusletid eller en ekstra hånd fra fysioterapeuten, så du kan komme igennem din træning. Vi har hold for begyndere, øvede (og snart også super-øvede) - så der er plads til alle, uanset niveau. Uanset hold og niveau vil vi altid tage hensyn til og kunne tilpasse øvelserne til dig og dine forudsætninger.

Vi tilbyder følgende hold:

Tidspunkt: tirsdag kl. 12.00 - 13.00
Pris: 5x45 minutter - 750 kr.
Ved fysioterapeut Ólöf Inga Óladóttir

Tidspunkt: onsdag kl. 12.00 - 13.00
Pris: 5x45 minutter - 750 kr.
Ved fysioterapeut Ólöf Inga Óladóttir

Tidspunkt: onsdag kl. 09.00 - 10.00
Pris: 5x45 minutter - 750 kr.
Ved fysioterapeut Alexandra Banfalvi

Begge efterfødselshold ligger i forlængelse af vores babymotorikhold - så du kan med fordel starte med babymotorik og derefter få gang i efterfødselskroppen. Vi opretter løbende nye hold, så kontakt os, hvis vi mangler lige netop et hold til dig. 

Ring og tilmeld dig et hold på: Telefon 36 41 43 19 eller send en mail til hej@motorikland.dk

Det sker i huset

18. september 2023

94 års fødselsdag

I sidste uge fejrede vi Bente, som netop er blevet 94 år! Bente elsker at sjippe og var ikke tilfreds med det sjippetov vi havde på klinikken, derfor havde vi i anledning af hendes fødselsdag, selvfølgelig sørget for et nyt. Vi er stolte af Bente, hun sjipper derudad og er altid klar når vores fysioterapeut Ólöf udfordrer hende.

04. september 2023

Baby- og børnemotorikhold starter i denne uge

Vores baby- og børnemotorikhold starter også op i denne uge! Vi tilbyder Babymotorikhold i aldersgrupperne 2-5 mdr. og 5-10 mdr. Vi tilbyder også Børnemotorikhold i aldersgrupperne 1-2 år og 3-4 år. Vores fysioterapeuter Laura Mistet og Ólöf Inga Óladóttir glæder sig meget til at byde jer velkommen!

24. august 2023

Nyhed: Motorikland - fokus på gravide, babyer, børn & unge

Vi er stolte over at kunne præsentere vores nyeste tiltag; Motorikland. Her har vi samlet vores ekspertise i form af specialiserede fysioterapeuter med særligt fokus på skræddersyet fysioterapi og træning til gravide, babyer og børn/unge for at fremme optimal udvikling og trivsel. Læs mere under menupunktet: Motorikland.

Få direkte besked om vores arrangementer

Vi arbejder hele tiden på at give vores patienter den bedst mulige behandling og viden.

Vi inviterer dig derfor indimellem til spændende foredrag og til arrangementer, hvor du kan blive klogere på din sundhed – fysisk såvel som psykisk. Tilmeld dig her - så bliver du den første, der får besked om vores arrangementer.


Rødovre Fysioterapi
& Sundhedshus

Rødovrevej 251
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
info@rodovrefys.dk