Fysisk velvære gennem hele din graviditet

Hos Motorikland ønsker vi at hjælpe dig på din graviditetsrejse. De udfordringer, du som gravid kan stå overfor, kan variere betydeligt. Nogle kvinder oplever en bred vifte af gener, mens andre kun mærker få eller ingen ubehag.

I Motorikland tilbyder vi både individuelle konsultationer og holdtræning for gravide.

Individuelle behandlinger

I Motorikland kan vi tilbyde behandling, træning og vejledning til dig som er gravid. Gener i relation til graviditet kan være helt naturligt, men for nogen også begrænsende og invaliderende i hverdagen. Ved en individuel konsultation afdækker vi dine udfordringer og problematikker, og lægger i samarbejde en individuelt tilrettelagt plan for dig og dit videre forløb. 

Graviditetsgener vi ofte møder:

  • Bækkensmerter
  • Lændesmerter
  • Ischiassmerter
  • Nakkesmerter
  • Smerter fra øvre ryg

Behandling af graviditetsrelaterede problematikker vil ofte have til formål at reducere smerter og bevare mobilitet og bevægelse under graviditeten. 

Book en tid til en undersøgelse, så finder vi sammen med dig den bedste løsning på dine problematikker.

Holdtræning for gravide

Træning under graviditeten kan have en positiv indvirkning på både dit fysiske og mentale helbred. På vores gravidhold tager vi hensyn til din krops forandringer og skaber en tryg atmosfære, hvor du kan træne på en måde der føles rigtig for dig. Træningen vil både indeholde styrke-, stabilitet- og konditionstræning, og der vil være særlig fokus på at styrke bækkenbunden og kernemuskulaturen med udgangspunkt i den enkeltes behov og forudsætninger. 

Hvis du ønsker at tage skridtet mod en stærkere krop under din graviditet, vil vores graviditetstræning være en god og tryg mulighed for dig:

I øjeblikket tilbyder vi graviditetstræning to gange om ugen: 

  • Mandag kl. 17.00 - 18.00
  • Tirsdag kl. 18.00 - 19.00

Pris: 5 gange træning for 750 kr. 

Træning under graviditeten kan have en positiv indvirkning på dit velvære. Vores træningstilbud er skræddersyet til at imødekomme de unikke behov, du har som kommende mor. Vi tager hensyn til din krops forandringer og skaber en tryg atmosfære, hvor du kan træne på en måde, der føles rigtig for dig. 

Hvis du ønsker at tage skridtet mod en stærkere krop under din graviditet, vil vores graviditetstræning være en god og tryg mulighed for dig. Vi vil gerne invitere dig til at deltage i vores træningsprogram, hvor vi vil hjælpe dig hele vejen igennem.

Ring og tilmeld dig et hold på: Telefon 36 41 43 19 eller send en mail til hej@motorikland.dk

Det sker i huset

01. februar 2024

Podcast om MT-uddannelsen

I denne uge kan du høre vores fysioterapeut Mikkel Mørup i podcasten 'Nysgerrig Fysioterapi'. Her fortæller han om sin oplevelse med MT-uddannelsen, som både han, Mads Hjorth og Christina Stensvig fra Rødovre Fysioterapi gennemfører i øjeblikket.

Læs mere

23. januar 2024

Vil du være en del af teamet?

Vi står midt i en stor udvidelse og har stor kundetilgang. Derfor søger vi nu en sekretær/receptionist 30 timer om ugen, som har lyst til at blive en del af holdet bag Rødovre Fysioterapi & Sundhedshus. Er det mon dig, eller en du kender?

Læs mere

17. januar 2024

Temaaften: Guide til færre smerter

Kom til gratis temaaften onsdag d. 17. januar 2024 og bliv klogere på smerter! Arrangementet er for dig, som gerne vil blive bedre til at forstå hvad smerte er, og samtidig blive klogere på, hvad du selv kan gøre ved dine smerter.

Læs mere

Få direkte besked om vores arrangementer

Vi arbejder hele tiden på at give vores patienter den bedst mulige behandling og viden.

Vi inviterer dig derfor indimellem til spændende foredrag og til arrangementer, hvor du kan blive klogere på din sundhed – fysisk såvel som psykisk. Tilmeld dig her - så bliver du den første, der får besked om vores arrangementer.


Rødovre Fysioterapi
& Sundhedshus

Rødovrevej 251
2610 Rødovre

Find vej på kort

Telefon 36 41 43 19
info@rodovrefys.dk